Reyting rekoru kıracak Baba dizisinden heyecanlandıran fragman! Baba dizisinin konusu nedir?

Başrollerini Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın paylaştığı 'Baba' dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Bir Anadolu hikayesini anlatan 'Baba' dizisi yakında Show TV ekranlarında izleyenleriyle buluşacak. Milyonları heyecanlandıran bir fragmanla karşı karşıya kalan izleyiciler Baba dizisinin konusunu da merak etti. Peki baba dizisinin konusu nedir? Baba dizisi ne zaman başlayacak? İşte merak edilen soruların yanıtı:

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Birçok başarılı projeye imza atan Ay Yapım yine kolları sıvadı. İzleyiciyi ekranları başına kilitleyecek bir hamleye daha adını yazdırdı. Başrollerini, usta oyuncu Haluk Bilginer ve son dönemlerde adından çokça bahsettiren genç oyuncu Tolga Sarıtaş'ın üstlendiği 'Baba' dizisinin ilk fragmanı, sosyal medyada gündem oldu. Bir Anadolu hikayesini anlatan 'Baba' dizisi, şimdiden izleyenlerde merak uyandırdı.

BABA DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Başrollerinde usta oyuncu Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı Baba dizisi daha başlamadan heyecanlandırdı. Fragmanlarında 'yakında başlayacak' diye belirtilen  Baba dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Henüz bir tarih belirlenemeyen Baba dizisinin başlama tarihi hakkında tüm detayları haberimizde yakından takip edebilirsiniz. 

BABA DİZİSİNDEN İLK FRAGMAN GELDİ!

BABA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Çağrı Bayrak'ın yönetmen koltuğuna oturduğu 'Baba' dizisinin senaryosunu Gökhan Horzum ve Ekin Atalar kaleme alıyor. Aksiyon ev dram barındıran dizideki hikaye, bir Anadolu kasabasında yaşayan Saruhanlı Ailesi’nin mütevazi hayatının aniden değişmesiyle başlıyor. Dizide Saruhanlı ailesinin babası Emin ile hapisten çıkan oğlu Kadir’in aile kavramı üstüne yaşadığı çatışmanın sahneleri yer alıyor. Ay Yapım imzalı Baba dizisinde yer alan bu çatışma, şimdiden izleyicinin ilgisini çekmeyi başardı.

Sunucu Hakan Ural'dan şoke eden itiraflar!

İLİŞKİLİ HABER

Sunucu Hakan Ural'dan şoke eden itiraflar!

BİR YORUM YAPIN 0