Sunucu Hakan Ural'dan şoke eden itiraflar!

Kanal D ekranlarında her sabah yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programında Hakan Gence'ye konuşan Hakan Ural, söyledikleriyle izleyenleri adete şoke etti. "Ne mutlu Sibel gibi bir eşim olmuş" diyen Ural, babası hakkında söyledikleriyle magazin gündeminde dikkat çeken isimlerden oldu.

Hakan Ural'ın ve Tuğba Namlı'nın sunumuyla her sabah saat 09.00'da Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Neler Oluyor Hayatta' adlı yaşam programında Ural'ın, gazeteci Hakan Gence'ye anlattıklarını duyanlar, kulaklarına inanamadı. Şöhretin getirdiği zorlukların yanında Ural, özel hayatıyla ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

17 YAŞINDAYKEN BABASIYLA TANIŞMIŞ

Babası Selçuk Ural'la 17 yaşındayken tanıştıklarını söyleyen Ural, "Babam olduğunu söylüyorlardı. O zamanlar DNA testi falan yok tabi. Ama takdiri ilahi işte, çok benziyorduk. Sanki ayna tutuyorsun gibi" ifadelerini kullandı.

"BABANI AFFEDEBİLDİN Mİ"

Sinema oyuncusu ve program sunucusu olan Hakan Ural'ın, babasıyla ilgili yaptığı açıklamalar sonucu Gence'den gelen "Affedebildin mi" sorusuna, "Başlarda kısmen de olsa sindirmiştim. Buna rağmen ilerleyen yıllarda o doku uyumu kendimce nedenlerle olmadı. Son 10 yıldır yine onunla konuşmuyorum. Olamıyor" ifadeleriyle yanıt verdi. Ural babası hakkında yaptığı açıklamalardan sonra eski eşi Sibel Can hakkında da konuştu.

"NE MUTLU BÖYLE BİR EŞİM OLMUŞ"

"Biz çocuklarımla arkadaş gibiyiz, asla baskıcı değilim" şeklinde konuşan Ural, "Eşimden ayrılmam diyordum ama işte büyük konuşmayacaksın. Onları hiç bırakmadım. Babasız büyüdüğüm için fark etmeden içimde biriktirdiğim eksiklikler varmış. Onları çocuklarıma yaşatmamak için de çabaladım. Sibel'le birbirimizi kırdığımız zamanlar oldu ama çok gençtik. Birçok şeyi yaşla ve deneyimleyerek aşıyoruz. Bugün git Sibel'e sor, 'Ne mutlu böyle bir eşim olmuş, ondan çocuklarım var' der" ifadelerini kullandı.

"ŞU AN SİBEL'LE MÜTHİŞ İYİYİZ"

Neler Oluyor Hayatta programında konuştuklarıyla izleyiciyi şaşırtan Ural, eski eşi Sibel Can hakkında yaptığı açıklamalarda "Ben de, ne mutlu Sibel gibi bir eşim olmuş, ondan çocuklarım olmuş diyorum. Şu an müthiş iyiyiz. Her dakika konuşuyoruz. Bana 'Sen varsın, o kadar güven içinde hissediyorum ki diyor. Tırnağına zarar gelse Sibel’in yanında olurum. Aynı sitede oturuyoruz. Onun pırıl pırıl bir oğlu var, Emir; onu da çok seviyorum. Benim kızım Gisella'yı da Sibel çok sever" ifadelerine yer verdi.

Alişan'ın eski nişanlısı ve Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol'un son hali şoke etti!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'ın eski nişanlısı ve Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol'un son hali şoke etti!
Reyting rekoru kıracak Baba dizisinden heyecanlandıran fragman! Baba dizisinin konusu nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Reyting rekoru kıracak Baba dizisinden heyecanlandıran fragman! Baba dizisinin konusu nedir?

BİR YORUM YAPIN 0