Hakan Ural'dan Sezen Aksu ve tayfasına zehir zemberek sözler!

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dini inançlara hakaret eden Sezen Aksu hakkındaki açıklamaları sonrası, sosyal medyada hortlayan güruh takımına Hakan Ural, açtı ağzını yumdu gözünü.

İlk insan ve ilk Peygamber olan Hz. Adem ve Hz. Havva hakkında iğrenç bir benzetme yapan sözde sanatçı Sezen Aksu, bunun için özür dileyeceği yerde mazlum rolünü oynadı.

hakan ural

hakan ural

Murat KekilliİLİŞKİLİ HABERMurat Kekilli'den Sezen Aksu'ya 'Özgür Sanat (!)' göndermesi!

DİLLERİNİ KESERİZ!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önceki günlerde "Hakaretlerin bini bir para. Bütün bunların karşısında dimdik duracak olanlar sizlersiniz. Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yer geldiğinde koparmak bizim görevimizdir. Havva validemize kimsenin dili uzanamaz. Onlara da had bildirmek bizim görevimizdi" açıklamalarıyla dini değerleri savundu.

GÜRUH TAYFASI HORTLADI!

Bunun üzerine Aksu, "Beni öldüremezsin Sesim, sazım, sözüm var benim Ben derken ben herkesim" paylaşımında bulundu. Aksu için sosyal medyada hortlayan güruh tayfası arasında oyuncu Beren Saat'te yer aldı.

beren saat

beren saat

BAŞKAN ERDOĞAN'IN ŞİİRİNDE İNANÇ VE DEĞERLERE HAKARET YOKTU!

Saat, Başkan Erdoğan'ın şiir okuduğu yıllarda hapis yatmasına atıfta bulundu. Ancak Başkan Erdoğan'ın şiirinde yer alan özgürlük kavramında herhangi bir dini ve milli değere hakaret içermediğini unuttu. Başkan Erdoğan'ın okuduğu şiir fikirleri kısıtlayan topluluğa karşı konulmuş bir başkaldırışken Aksu'nun şarkısında Kur'an-ı Kerim'de ilk Peygamber ve ilk insan olan Hz. Adem ve Havva'ya hakaret içeren sözler yer alıyor. 

HAKAN URAL AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!

Tüm bunların gölgesinde Hakan Ural, sosyal medyada paylaşılan "Özür Sanat (!)" kisvesi altındaki paylaşımlar için açtı ağzını yumdu gözünü.

HAKAN URAL

HAKAN URAL

Ural, Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin 20 yıllık siyasi birikimini göz önüne sererek ülkemizin geldiği son noktadaki başarılardan bahseden bir yazı silsilesi paylaştı. Ayrıca gönderi olarak da "Allah sağlıkla uzun ömürler versin @rterdogan şahsen çok seviyorum hakkı ödenmez. Bugünki ziyaretimizden" notuyla paylaşım yaptı. 

hakan ural paylaşımı

hakan ural paylaşımı

"Halkın oylarıyla en çok seçim kazanan 20 yıldır ülkesine hizmet edip yüzlerce eser kazandırmış cumhurbaşkanına dünya kadar işi varken ülkesi halkı için çalışıyorken fütursuzca hakaretler edip tahrik edip zorla gündemine girip sonra utanmadan bunu savunmaya çalışıp fikir özgürlüğü çağdaşlık demokrasi etik ahlak demek! diyebilmek! PES"

"Kimse kendisine durduk yerde tepki verilip yargı önünde hesap verir hale getiriliyor muamelesi yapmasın! aman ha aman! Düne kadar niye kimse bugün gündem olan kişilerin nerede ne yaptığını ne sormaz bilmezken! ne oldu da bugün gündemdeler önce bi soralım!"

"Belli değerlere tahrik edercesine durup dururken saldır insanların huzurunu boz. Memleketin en üst makamlarına fütursuzca alenen hakaret et bunca Tahriği yap cevap gelince yasal işlem ee tabii olunca bağarın haykırın demokrasi fikir özgürlüğü de! Vay be YUH"

hakan ural paylaşımı

hakan ural paylaşımı

hakan ural paylaşımları

hakan ural paylaşımları

hakan ural paylaşımı

hakan ural paylaşımı

 

Özcan Deniz'den oğlu Kuzey ile sahneye çıktı! Görüntüler sosyal medyaya damga vurdu

İLİŞKİLİ HABER

Özcan Deniz'den oğlu Kuzey ile sahneye çıktı! Görüntüler sosyal medyaya damga vurdu

BİR YORUM YAPIN 4

Mehmet 2 yıl önce

Helal olsun sana hakan abi böyle müslüman düşmanlarına hadlerini bildirelim

Toplam 4 beğeni

yiğit 2 yıl önce

doğru söze diyecek birşey yok

Toplam 4 beğeni

Gulay 2 yıl önce

Helal olsun sana hakan bey .Senin gibi cesur doğru konuşan sanatçılara Allah razı olsun senin gibi sanatçılarımıza.dürüst insanların yanındayız.

Toplam 5 beğeni

toprak3 2 yıl önce

helalin var hakan bey allah razi olsun sen ve senin gibi cesurca haykiranlardan .

Toplam 21 beğeni