Tamer Karadağlı çarptığı aracın sahibini internette buldu!

Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u oyuncu Tamer Karadağlı, geçtiğimiz gün yoğun kar yağışı sebebiyle Ankara'da trafik kazası yaptı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Karadağlı, çarptığı aracın sahibine ulaştı.

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, geçtiğimiz günlerde yoğun kar yağışı sebebiyle Ankara'da kaza yapmıştı. Aracını kontrol etmekte zorlanan ünlü isim, çarptığı aracın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak otomobilin sahibine seslenmişti. 

"Hasarı neyse karşılamaya hazırım." diyen Karadağlı, uzun uğraşlar sonucu aracın sahibini buldu. Ünlü oyuncunun bu davranışı hayranlarından takdir topladı.

NE OLMUŞTU?

Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı, birçok yerde trafik kazalarının yaşanmasına sebep oldu. Ankara'da bulunan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı da önceki akşam kayan aracını kontrol edemeyerek kaza yaptı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlü oyuncu çarptığı aracın şoförünü bulamadığını dile getirdi.

Aracın sahibine seslenen Karadağlı paylaşımında "Dün akşam Ankara kar cehennemi yaşadı. Ve bundan ben de nasibimi aldım. Ankara Şimşek sokağın üst tarafındaki arabaya kayıp çarptım. Gerçi numaramı yazıp bıraktım ama o kağıt karda eriyip gitmiş olabilir. Benim arabama vurup kaçsalardı çok sinirlenirdim. O yüzden bu arabanın sahibi ya da tanıyan biri kendisine iletirse sevinirim. Hasarı neyse karşılamaya hazırım..." ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncunun Çocuklar Duymasın dizisinde rol arkadaşı olan Pınar Altuğ ise bu paylaşıma "Geçmiş olsun canım, sana yakışanı yapmışsın" şeklinde yorumda bulundu.

Üç Kız Kardeş dizisinin ilk fragmanı yayınlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Üç Kız Kardeş dizisinin ilk fragmanı yayınlandı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 18

Denizci 2 yıl önce

Helal sana

Zehra 2 yıl önce

Helal olsun Tamer Abi seni çok seviyoruz.

Toplam 4 beğeni

Gulden 2 yıl önce

Adamgibi Adamsin kardesim sana yakisani yapmisin helal olsun

Toplam 4 beğeni

kızılelma 2 yıl önce

YİNEDE helal olsun

Toplam 2 beğeni

M. Ali 2 yıl önce

Helal olsun...

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun