Üç Kız Kardeş dizisinin ilk fragmanı yayınlandı!

Süreç Film'den yakında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Üç Kız Kardeş dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. İşte aile ve kardeşlik bağlarını anlatan Üç Kız Kardeş dizisi hakkında tüm merak edilenleri detaylarıyla haberimizde bulabilirsiniz.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

'Güneşin Kızları', 'Sevgili Geçmiş', 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk' gibi başarılı projelere imza atan Süreç Film'den bir yeni dizi daha geliyor. 'Üç Kız Kardeş' dizisi izleyiciyi Kalender Ailesiyle tanıştıracak. İclal Aydın'ın satış rekorları kıran 'Üç Kız Kardeş' adlı romanından uyarlanan dizinin, yakında yayınlanacak ilk bölümü itibariyle reytinglerin başında yer alması bekleniyor. Aile sıcaklığını ekran başında oturanlara da hissettirecek olan dizinin çekimleri Ayvalık'ta devam ediyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİNİN İLK FRAGMANI

ÜÇ KIZ KARDEŞ FİLM EKİBİ

Süreç Film imzalı olan Üç Kız Kardeş dizisinde, Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Emre Kıvılcım, Mert Özcan, Ece Baliç gibi birbirinden başarılı isimler, oyuncu kadrosunda yer alıyor. Eda Toksöz'ün yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin senaryosunu Betül Yağsağan üstleniyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Süreç Film imzalı Kanal D ekranlarında verilen ilk tanıtımında yakında başlayacağı belirtilen Üç Kız Kardeş dizisinin başlama tarihi hakkında henüz net bir açıklama yapılmadı.

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİNİN KONUSU

Aile ve kardeşlik bağlarını konu alan 'Üç Kız Kardeş' dizisi Ayvalık'ta yaşayan bir aile ile izleyiciyi ekranları başına kilitleyecek. Dizi, birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatacak.

Tamer Karadağlı çarptığı aracın sahibini internette buldu!

İLİŞKİLİ HABER

Tamer Karadağlı çarptığı aracın sahibini internette buldu!
CZN Burak görüntülere dayanamadı! Soluğu Suriye'de aldı...

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak görüntülere dayanamadı! Soluğu Suriye'de aldı...

BİR YORUM YAPIN 0