Survivor All Star'da Batuhan ve Berkan fırtınası!

Acun Ilıcalı'nın başarılı yapımlarından olan Survivor All Star'da kavgalar bitmek bilmiyor. Fragmanı yayınlanan Survivor'ın bu akşamki bölümünde Batuhan ve Berkan rüzgarları esiyor. İki yarışmacının kavgası ada konseyinde de devam ediyor. İşte bu akşam yayınlanacak olan Survivor All Star'ın merak edilen fragmanı...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yarışmacıların kıyasıya yarıştıkları Survivor, yeni sezona birbirinden iddialı isimlerle başladı. Dünyanın en zor yarışması olan Survivor'da yarışmacıların kazanma hırsı, aralarındaki gerilimin hızla artmasına sebep oluyor. Bu akşam izleyiciyi ekranları başına kilitleyecek Survivor All Star'ın 8. bölüm fragmanı, izleyicilerde şimdiden merak uyandırdı. İlk bölümlerinde adından çokça söz ettiren Yasin'den sonra şimdi de Batuhan ve Berkan arasındaki gerilim, parkuru kırıp geçiyor.

SURVİVOR ALL STAR'IN 8. BÖLÜM FRAGMANI

SURVİVOR ALL STAR'IN 8. BÖLÜMÜNDE İZLEYİCİYİ NE BEKLİYOR?

Survivor All Star'ın bu akşam yayınlanacak bölümünde, 3. dokunulmazlık oyununu kazanmak isteyen iki takımın oyuncuları Batuhan ve Berkan arasında çıkan tartışma parkurdaki diğer yarışmacıları da etkiliyor.

Takım arkadaşlarının zor tuttuğu Batuhan'a Berkan'ın, "O elini indir yoksa fena yaparım" şeklindeki sözleri sinirleri iyice kızıştırırken "Adam gibi dur karşımda" çıkışıyla dikkat çeken Batuhan'ın, gergin halleri ada konseyine de yansıyor.

Oğlum dizisinin ilk fragmanı yayınlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Oğlum dizisinin ilk fragmanı yayınlandı!

BİR YORUM YAPIN 0