Oğlum dizisinin ilk fragmanı yayınlandı!

Yakında Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Ay Yapım projesi 'Oğlum' dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Çok merak edilen Oğlum dizisinin konusu nedir? Ne zaman başlayacak? İşte Oğlum dizisiyle ilgili tüm ayrıntılar...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

'Ezel', 'Kara Sevda', 'Şahsiyet', 'Yargı' gibi başarılı projelere imza atan Ay Yapım'dan unutulmayacak bir hamle daha geliyor. Yakında Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan 'Oğlum' dizisi ilk fragmanıyla şimdiden heyecan uyandırdı. Proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğuna Gökçen Usta otururken, senaryosunu Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz kaleme alıyor.

OĞLUM DİZİSİNİN İLK FRAGMANI

OĞLUM DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Show TV ekranlarında yakında başlayacağı belirtilen ve ilk fragmanıyla ilgi çeken Oğlum dizisinin başlangıç tarihi ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı.

OĞLUM DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

İlk fragmanının ardından merak edilen diziler arasında yer alan Oğlum dizisi, bir umut hikayesini barındırıyor. İlk fragmanında geçen "Umut, her zaman bir yolunu bulur, kayadan fışkıran bir çiçek gibi" sözleriyle izleyiciye, birçok duyguyu bir arada yaşatacak gibi görünüyor.

Survivor All Star'da Batuhan ve Berkan fırtınası!

İLİŞKİLİ HABER

Survivor All Star'da Batuhan ve Berkan fırtınası!

BİR YORUM YAPIN 0