Hazal Kaya'dan yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu itirafı!

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, yıllar sonra yaptığı Aşk-ı Memnu itirafıyla herkesi şaşırttı.

'Ben Olmuşum' filmi ile seyirci karşısına geçen Hazal Kaya,  katıldığı programda sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı. Güzel oyuncu, Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği 'Nihal' karakteri hakkında konuştu. Aşk-ı Memnu'yu her fırsatta baştan sona kadar izlediğini anlatan Hazal Kaya, ''Canlandırdığınız Nihal karakterini sevmediğinizi söylemiştiniz. Sebebi neydi?'' sorusuna şu yanıtı verdi:

"En son hamileyken diziyi izlediğimde bir şey tespit ettim. Nihal, yaşı itibariyle bara ve pavyona gitmek istiyor. ''Baban bunu duyarsa çok kötü olur'' diyorlar. Ay babası onunla ilgili ne duyacak ki yani! Bara gidecek alt tarafı. Aile içinde her şey çok büyük yaşanıyor ve bu kızın gördüğü kimse yok.

hazal kaya aşkı memnu

hazal kaya aşkı memnu

O evde yukarı çıkıyor, aşağı iniyor, bahçeye gidiyor ve Behlül'ü görüp ona aşık oluyor. Kime aşık olacak ki bu kız başka! Gidemiyor ki bir yere... Çok zor hayat Nihal'inki ya... Para var huzur yok!"

'O Ses Belçika'ya Türk genci Kaan Kandemir damga vurdu!

İLİŞKİLİ HABER

'O Ses Belçika'ya Türk genci Kaan Kandemir damga vurdu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

nazli 2 yıl önce

bende ona katılıyorum kim ister böyle hayat

hıdır kurşat 2 yıl önce

huzur islamdadır başka bir yerde arama

Toplam 4 beğeni