'O Ses Belçika'ya Türk genci Kaan Kandemir damga vurdu!

Türkiye'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının Belçika versiyonu olan “The Voice Belgique” adlı ses yarışmasına katılan Türk kökenli Kaan Kandemir geceye damga vurdu. Sahneye çıkan genç yarışmacı performansıyla hem jüriyi hem de seyircileri büyüledi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Belçika'da “The Voice Belgique” adlı ses yarışmasına katılan ve Belçika'da doğup büyüyen Kaan Kandemir, "La nuit" adlı şarkıyı seslendirdi. Kandemir, sergilediği performans ile jüriden tam puan aldı.

DÖRT JÜRİ ÜYESİNİ DE DÖNDÜRDÜ!

Kandemir’in performansı beğenilirken, jürilerin dördü de döndü. Seyircilerin de büyük beğenisini toplayan Kandemir, Rapçi Black M'i seçti ve onun ekibinde yer almak istediğini belirtti.

Seyircilerin de büyük beğenisini toplayan Kandemir, Rapçi Black M'i seçti ve onun ekibinde yer almak istediğini belirtti.

Yarışmanın yayınlanmasının ardından Kandemir'in sosyal medyada yayınlanan hızla yayılan videosu kısa sürede yoğun ilgi gördü. Belçika'da yaşayan Türklerin mesajlarıyla Türk gence destek yağdı.

Hazal Kaya'dan yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Hazal Kaya'dan yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu itirafı!
Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu

İLİŞKİLİ HABER

Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Abbas 2 yıl önce

Dünyada veya Türkiye'de olsun, bu tür yarışmalarda jüri dönünce ailelerin sanki cenneti kazanmış gibi o sevinç nidalarını, göz yaşlarını görünce tiksiniyorum. İnsanlık bitmiş. Tüm istikballerini bir yarışmaya odaklayanlar kaybedince de dünyanın sonu gelmiş gibi kahrolanlara sadece yazık diyorum size yazık..

mesut 2 yıl önce

Türk gencine bak be..Ulan koskoca osmanlıyı ne hale getirdik diye göğüs kabartıyorlardır..