Burcu Esmersoy'dan tanıtım ücretine rekor zam! Ünlü sunucunun günlük kazancı dudak uçuklattı

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, sosyal medya hesabından yaptığı reklam içerikli paylaşımlara zam yapması ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Esmersoy, bu ay tam yedi markayla iş birliği yaptı. Güzel sunucu, toplamda da 3 milyon 600 bin TL’yi kazandı.

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden olan Burcu Esmersoy, Instagram'da attığı her hikayeden aldığı reklam ücreti ile sosyal medyada çok konuşuldu. 

Sosyal medyada yaptığı tanıtım ve reklamlarla büyük kazanç elde eden Burcu Esmersoy'ın son aldığı ücret dudak uçuklattı. 

Esmersoy, Mayıs ayı içerisinde bir parfüm ile pırlanta markasının yüzü oldu. 

Pırlanta markası reklamından 2 milyon,moda markasıyla yaptığı iş birliğinden de 1 milyon TL kazanan Burcu Esmersoy, sosyal medya üzerinden de toplam 600 bin TL kazanç sağladı. 

burcu esmersoy

burcu esmersoy

Ünlü sunucu sadece Mayıs ayı içerisinde 3 milyon 600 bin TL kazanmış oldu. 

BURCU ESMERSOY TANITIM FİYATLARINA ZAM YAPTI

Instagram'da 4 milyondan fazla takipçisi olan Esmersoy, 15 saniyelik her tanıtım için 80 bin lira alıyordu. Birçok ünlü marka ile işbirliği yapan Esmersoyi tanıtım fiyatlarına zam yaptığı öğrenildi.

HER TANITIMI İÇİN 100 BİN LİRA ALACAK

Burcu Esmersoy bundan sonra 15 saniyelik her tanıtımı için 100 bin lira alacak.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 12

misafir 1 yıl önce

40 yaşına da genç deniyor ya, hayret ediyorum. 40 yaşından sonra kaç kadın tıbba müracaat etmeden doğum yapıyor? 40 yaşından sonra hiçbir insan genç değildir. 40 yaşından sonra insanlar ahirete hazırlanmıyorsa, sonsuz hayatı dünya ya tercih etmiş oluyor. Kazancı 5 milyon tl. olsa ne yazar

Musa 1 yıl önce

Abi ben yıllardır çalışıyorum 30 yılda kazandığım para bu kadının 1 ayda kazandığı kadar etmez.

batu 1 yıl önce

Devlet emekci çalışandan %22 gelir vergisi , kurumlar vergisi , stopaj........ diye diye kazancın %30-35 ini alırkenn.. bu aba da o kadar vergi veriyormuymuş ?

Mehmet bayhoca 1 yıl önce

Peki soruyorum burcu hanıma okadar kazandın iyi güzel de ne kadar vergi verdin peki

Abdullah 1 yıl önce

Biz keriz olduktan sonra yiyen çok olur

Yorumların Tümünü Okuyun