Yılların küslüğünü ölüm bitirdi! Demet Akalın Ece Erken'in ayaklarının dibine sarıldı

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu geçtiğimiz günlerde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmişti. Ünlü şarkıcı Demet Akalın yıllar önce küstüğü ve bir daha konuşmadığı eski dostu Ece Erken'i acı gününde yalnız bırakmadı.

Ünlü sunucu Ece Erken'in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, önceki günlerde alacak verecek tartışması yüzünden bir balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Eşinin kaybıyla zor günler geçiren Erken'e sanat dünyasından pek çok isim destek oldu. 

Şafak MahmutyazıcıoğluİLİŞKİLİ HABERŞafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü sonrası eşi Ece Erken'in eski paylaşımı!

Ece Erken ile uzun yıllar program sunan Bircan Bali, haberi alır almaz soluğu yakın arkadaşının yanında aldı. Demet Akalın'ın da yıllardır küs olduğu Ece Erken'in evine gittiğini söyleyen Bali "Yılların küslüğü böyle bitti. Demet Akalın gerçek bir kötü gün dostu. Okan Kurt ile geldi Ece'nin ayaklarının dibine sarıldı. Tir tir titriyordu. Tepsilerle yemekler gönderdi. Helva dağıtmış, Kuran okutmuş." ifadelerini kullandı.

Bali, aynı zamanda Alişan ve Emel Müftüoğlu başta olmak üzere pek çok ünlü ismin de taziye için Ece Erken'in evine gittiğini söyledi.

Diler Saraç hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Diler Saraç hayatını kaybetti!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0