Cem Yılmaz'ın iki yüzlülüğü olay oldu! İşçinin yanındayım dedi ama...

İBB'nin binlerce kişiyi işten çıkarması hakkında sessizliğini koruyan Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından "Benim yerim çalışanın yanıdır." paylaşımında bulununca büyük tepki topladı.

Türkiye'nin en ünlü alışveriş platformu Hepsi Burada'nın reklam yüzü olan Cem Yılmaz, şirketin kurye sistemi HepsiJet çalışanlarının yaptığı eyleme destek verdiğini açıkladı. Geçtiğimiz yıl paket başı 3.75 TL ile çalışan HepsiJet kuryelerine bu yıl 4.75 TL yani 1 TL zam teklif edilince çalışanlar kontak kapatarak bu duruma isyan etti.

"BENİM YERİM ÇALIŞANIN YANI!"

Hepsi Burada'nın reklamlarında rol alan komedyen Cem Yılmaz, kuryelerin bu eylemi karşısında Twitter hesabından paylaşımda bulunarak "Benim yerim çalışanın yanıdır. En kısa zamanda sorunların çözülmesi temenni ederim. Böyle zamanlarda doğru neyse onun olmasını gönülden isterim. Bu konuda tavrım nettir. #Hepsijet ilgilenip benim destek olmamı isteyen arkadaşlara duyurumdur." ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu İBB’ye başkan seçildiği günden bu güne 13.312 kişi işten çıkartıldı. Son olarak kış günü 800 işçinin daha mağdur edilmesi hakkında sessizliğini koruyan Cem Yılmaz'ın HepsiBurada çalışanlarına destek vermesi sosyal medya kullanıcıları tarafından iki yüzlülük olarak adlandırıldı.

İBB'de işçi kıyımı yaşanırken sesini çıkarmayan Komedyen Cem Yılmaz'ın bu ikiyüzlü tavrı sosyal medyada tepki çekti.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 36

Sırrı 2 yıl önce

İşçiler neden isten çıkartılmış bilginiz varmı varsa adam gibi paylasim yapın yoksa yapmayın ne allahtan korkuyorsunuz dene kuldan utanmıyorsunuz..

Toplam 3 beğeni

Tuhaf 2 yıl önce

Sırrı sırrı görüyoruz İETT ni halini karla mücadelede de gördük. Allahın adını anlıyorsun asıl Allahtan korkmayan sizsiniz üç beş fetöcüyü binlerce pkklı ya iş vermek için insanları ekmeğinden ettiniz hiç utanma yok mu sizde hoş yıllardır sizin suratları köseleye benzetirdim çokta haksız değilmişim.

Toplam 0 Beğeni

zuyka 2 yıl önce

iki yüzlülüğünden şüphe eden mi vardı hala tescilli bi marka

LiseTerk 2 yıl önce

Bu adam; Siyasetçi mi ? Sendikacı mi? Herhangi bir siyasi partinin sözcüsü mü ? Neden her olay için bir açıklama yapmasını bekliyorsunuz anlamıyorum.

Toplam 9 beğeni

evet 2 yıl önce

Bu Mantıkla, adamın ömrü tepkiyle geçer.

Toplam 2 beğeni

Ergin 2 yıl önce

Yazık ki güzel ülkemde bu gibi yaratık Lara sanatçı gözüyle le bakanlar var

Toplam 5 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun