Ahmet Hakan Melike Demirağ'a tepki gösterdi!

Ünlü gazeteci Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısında Melike Demirağ'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma yanıt verdi.

"Hadi Canım Sende", "Eski Dostlar" ve "Arkadaş" gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan Melike Demirağ, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Hakan'ın bir karesini paylaşarak "İyi ki Sedef Kabaş var" notunu düştü.

Ünlü gazeteci Ahmet Hakan, Demirağ'ın bu paylaşımına köşe yazısında yer vererek yanıt niteliğinde ifadeler kullandı. Melike Demirağ'ın bu tutumunu yargıladığını söyleyen Hakan, "Neden benim Yunus Emre Yılı nedeniyle düzenlenmiş bir törende çekilmiş fotoğrafımın altına "İyi ki Sedef Kabaş var" yazıyor? Yani Melike Demirağ’ın gözüne girmem için benim de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ağza alınmayacak hakaretler etmem mi gerekiyor? Bu mudur benden beklenen? Ekranlara çıkıp da "Ahır" dersem "Büyükbaş" dersem "Hayvan" dersem Melike Demirağ benim için de "İyi ki Ahmet Hakan var" mı diyecek?" sözleriyle Demirağ'a tepki gösterdi.

Ünlü gazeteci sözlerinin devamında "Melike Demirağ gibi sağduyulu bir sanatçı bile bodoslama hakaret çizgisini savunur pozisyona düşmüş durumda." diyerek isyan etti.

Şarkıcı Berkay'dan skandal hareket! Cezayı yedi yakalama kararıyla getirildi

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Berkay'dan skandal hareket! Cezayı yedi yakalama kararıyla getirildi
Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurmuştu! Rekor kırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurmuştu! Rekor kırdı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0