Acun Ilıcalı kızı Banu'nun doğum gününü kutladı! Servet değerinde hediyesiyle...

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı ve kızı Banu Ilıcalı'nın doğum gününde bir parti düzenledi. Acun Ilıcalı, kızı Banu'nun doğum günü özel olarak hazırlattığı pasta ile sürpriz yaptı. En büyük ve ilk göz ağrısı olan Banu babasının sürprizi karşısında duygusal anlar yaşadı. Ilıcalı o anları Instagram hesabından paylaştı.

Acun Ilıcalı, ilk eşi Seda Başbuğ’dan olan kızı Banu Ilıcalı’ya doğum gününde büyük bir sürpriz yaptı. 28 yaşına giren kızı Banu Ilıcalı’ya doğum gününde 900 bin TL değerinde cip hediye ettiği iddia edildi.

Ilıcalı, aylar öncesinden siparişini verdiği 2018 model cipe 900 bin TL ödedi. Mutluluktan havalara uçan Banu Ilıcalı, babasını da yanına alarak yeni cipiyle tur attı.

Ünlü televizyoncu kızıyla fotoğrafını Instagram’da paylaşarak altına şu notu düştü: "Canım kızım duygularımı yazarken ne yazsam bana yetmiyor. Seni çok seviyorum.. İyi ki doğdun iyi ki senin gibi bir kızım var. Nice mutlu yaşın olsun, hep beraber kutlayalım.."

Banu Ilıcalı babasının sürprizi karşısında duygusal anlar yaşadı. Ilıcalı'nın bu paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

enflo 2 yıl önce

900,000 para mı? skoda 1,5 suv 1,000,000 dan başlıyor. alacağı en ucuz arabayı almış.

Sivaslı 2 yıl önce

Ne önemli bir haber vay bee

Toplam 4 beğeni

Faruk ucar 2 yıl önce

Bırakın bu tür hediye almak çocuklarımıza bayramlarda bayram harçlığını bile zor veriyoruz böyle zengin kişilerin çocuklarına böyle pahalı şeyler alması bunuda magazinde gösterilmesi hiç hoş onamış aksine sade bir şekilde doğum gününü kutlayabilirdi yakıştıramadım

Toplam 6 beğeni