Ünlü sanatçı Ferhat Göçer, ünlü rapçi Kanye West'in İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda yaptığı dev konser hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Göçer, "Söz veriyorum Kanye West'i aratmayacağım" diyerek iddialı sözlerde bulundu.
Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarıyla gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da konser veren Kanye West konseri hakkında sert sözlerde bulundu.

Göçer paylaşımında şu cümleleri kullandı:
"İki ışık bir duman...30 milyon dolar aldı gitti adam... Gidenlere sorsan bir şarkısını bilmezler"

"ŞEKİL OLSUN DİYE..."
Dünyaca ünlü şarkıcı Kanye West'in performansına da eleştiride bulunan Göçer, "Ceza" "Ezhe"l ve "Uzi" gibi Türk rapçilerin performanslarının daha iyi olduğunu söyledi:
"LvbelC5'in, Motive'nin Uzi'nin Sefo'nun, Ezhel'in Ceza'nın... kılı olamayacak adamlara, sırf tek şarkısını bilmeden şekil olsun diye gidip milyon dolarları bırakın."

"KANYE WEST'İ ARATMAYACAĞIM"
Ferhat Göçer, son olarak iddialı ve esprili bir açıklamada daha bulundu. Manisa'da vereceği konsere tüm müzikseverleri davet ederek, "Söz veriyorum, Kanye West'i aratmayacağım" şeklindeki bir çıkışı olay oldu.

Ertuğrul 3 gün önce
Ferhat tepkime imzamı atarım enayiler de para çok herhalde nerelerine sıvayacaklarini bilmiyorlar. Şuursuz genclik
Fırat 4 gün önce
Bu da bende açım 30 Milyon DOLAR'ı olan yok mu demiş :)))
Serhan 4 gün önce
Evdeki kedi köpekten kurtulunca temiz hava almış Ferhat Bey. Söyledikleri o kadar doğru ki.
dilaver 4 gün önce
ne içmiş bu
vatandaş 4 gün önce
İnsanlar açlıktan(!) ne yaptıklarını biliyorlar mı ki. Son somun ekmek paralarını da konsere vermişler yazık. Şimdi aç aç uyuyacaklar.