Çocuklar duymasın yeniden mi başlıyor? Pınar Altuğ'dan açıklama

Bir döneme damga vuran Çocuklar Duymasın dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Pınar Altuğ, yeniden yayınlanıp yayınlanmayacağına ilişkin açıklama yaptı.

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ve kızları Su ile geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Altuğ burada Çocuklar Duymasın dizisi hakkında kendisine yöneltilen bir soruya da yanıt verdi.

'Çocuklar Duymasın' dizisinin 20'nci yılı için paylaşım yaptığı hatırlatılan Pınar Altuğ, "Hüzünlendiniz mi?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Hayır hüzünlenmedim, tam tersine çok gurur duyduğum, çok mutlu olduğum, içerisinde olmaktan çok keyif aldığım bir proje. Yirminci senesinde kutlamak yakışırdı. Bu tür görevler benim; kutlamaları, tarihleri akılda tutan benim. Birol (Güven) diziyle alakalı bir şey soracaksa beni arayıp soruyor arşive açıp bakmaktansa"

DİZİ YENİDEN BAŞLAYACAK MI?

Dizinin yeniden yayınlanıp yayınlanmayacağı sorulan güzel oyuncu, "Şu an için böyle bir şey yok ama neden olmasın? 'Olmaz' demiyorum ama, her şey oluyor. Biz şu anda bir korku filmi izliyor gibiyiz, kim derdi ki şu maskeleri suratımıza takıp iki senedir sokaklarda gezeceğiz?" şeklinde konuştu.

Yeni Zelanda'nın yeni Covid-19 kurallarını duyanlar şoke oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Yeni Zelanda'nın yeni Covid-19 kurallarını duyanlar şoke oldu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

mehmet 2 yıl önce

varya kabak tadı verdi iyice ne diziymiş ara ver tekrar çek ara ver tekrar çek buda başka diziden başka oynayamaz başka

erdem değer 2 yıl önce

aman sakın başlamasın. dizide bir bölümde kadın kocasına sen bana karışamazsın ben özgür bir kadınım diyor. aile yapımızı bozan böyle ahlaksız bir çıkış olabilir mi?

öneri 2 yıl önce

Yeni bir ekiple güncellenmiş olarak daha kalabalık bir aile ile yeniden çekilse izlenir. En az 3 çocuklu bir aile olmalı ve ortanca çocuk malcolm in the middile olabilir. Tek aile değil de desperate housewives gibi 3 4 aile olsa en son babalar duyar esintileri taşısa daha renkli olur.