Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan'ın kızları Su kocaman oldu!

Güzelliği ile annesini sollayan Su Atacan'ın 13. yaş günü fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Pınar Altuğ Atacan, karelere "Bugüne özel teşekkürlerim var" açıklamasını düştü.

Kendisi gibi oyuncu olan Yağmur Atacan ile evliliğinde 14 yılı geride bırakan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, kızı Su'nun 13. yaş kutlamasından Instagram hesabı üzerinden kareler paylaştı. Üzerinde paten figürleri bulunan doğum günü pastası sosyal medyada oldukça ilgi gördü.

Arkadaşlarının katıldığı doğum günü kutlamasına dair kareleri paylaşan Altuğ, şu açıklamayı düştü:

"Bugüne özel teşekkürlerim var. Kızımın kutlamasında yanında olup günümüzü anlamlandıran Su’nun güzel arkadaşları iyi ki bizimleydiniz #Ceylin #Dila #Duru #Eylül #Gülse #Neva ... Senelerdir pastalarımızın mimarı @beyazfirin @nathalie_suda her zamanki gibi biz hayal ettik siz yaptınız. Son dakikada temamız buz pateni bize bere lazım diyince ben bir gecede örerim deyip berelerimizi yetiştiren @pasaklibutik  Ve bizi bugün güleryüzüyle ağırlayıp,kızları mutlu etmek için çaba gösteren @fsbosphorus ekibi... herşey için teşekkür ederiz.Ve canım @arzumihsan.mywedding sensiz hiç olmaz ki..."

GÜZELLİĞİ ANNESİNİ SOLLADI

50 binden fazla beğeni ve bine yakın yorumun geldiği karelere Altuğ'un sanatçı dostları ve hayranlarından pek çok mesaj geldi. "Mutlu yıllar güzellik", "Güzel yılların olsun" gibi pek çok yorum alan kareler için ayrıca "Güzelliği annesini de geçmiş" şeklinde ifadelerle pek çok yerde paylaşıldı.

Serdar Ortaç'tan eski eşi Chloe Loughnan'a sitem dolu sözler: Adını bile duymak istemiyorum

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç'tan eski eşi Chloe Loughnan'a sitem dolu sözler: Adını bile duymak istemiyorum
Burcu Özberk'ten karavan pozları

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Özberk'ten karavan pozları

BİR YORUM YAPIN 1

Cimpombom 2 yıl önce

Vay anasını biz yaşlandık iyice daha dün evlendi bu