Cem Yılmaz 200 TL'yi beğenmeyince alay etti!

Geçtiğimiz gün Uraz Kaygılaroğlu ile bir stand-up gösterisi izlemeye giden komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından tepki çeken bir paylaşımda bulundu.

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Önceki gün oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile Kadıköy'de bir stand-up gösterisini izleyen Yılmaz, bir ara sahneye de çıktı.

Cem YılmazİLİŞKİLİ HABERCem Yılmaz'ın iki yüzlülüğü olay oldu! İşçinin yanındayım dedi ama...

Gösteri sonrası elinde 200 TL ile fotoğraf çekilen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak "Güzel, nazik ev sahibi komedyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Ben 200 TL kazandım. Böyle böyle 3 iş yapsam 27 milyon zarardayım!" ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz'ın gösteri başına milyonlar kazanarak 200 TL'yi az bulması sosyal medyada tepki çekti. Ünlü komedyenin kendisini takip eden hayranlarıyla alay ettiği o paylaşım, akıllara geçtiğimiz sene 5 milyon doları gözden çıkarıp satın aldığı arabayı getirdi. Yılmaz, arabayı aldıktan sonra da ayrıca özel tasarım yaptırmıştı. Bunun yanı sıra NFT'de de satış yaparak bir ay içinde 15 milyon kazanmıştı.

Burcu Kıratlı yeniden tiyatro sahnelerinde!

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Kıratlı yeniden tiyatro sahnelerinde!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 9

Kahraman 2 yıl önce

Her sahneye cagrisilinda cikma ozaman

mert 2 yıl önce

şunu takip eden mi var ya?

Toplam 2 beğeni

murat 2 yıl önce

adam haklı asgari ücrete çalışacak değil ya

hakan 2 yıl önce

gün gelir 200 tl ye muhtac olursun o zaman is isden gecmis olur.

Toplam 1 beğeni

terazi 2 yıl önce

bu şekil para kazananlara bakın sonları hep hüsran teşhir ile şarlatanlık ile kazanılan paralar bir şekilde gider araba olur kadın olur kumar olur olurda olur

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun