Cristiano Ronaldo'dan gençlere çağrı! Sanal dünyanın esiri olmayın

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, Dubai'de gençlerle buluştu. Portekizli oyuncu son yıllarda artan sosyal medya bağımlılığı hakkında gençlere tavsiyelerde bulundu.

Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en başarılı isimleri arasından gösterilen Cristiano Ronaldo, gençlerle bir araya geldi. Birleşik Arap Emirlikleri'ne giden Ronaldo, Dubai'deki Al Wasl Plaza'da gerçekleşen etkinlikte tavsiyelerde bulundu.

Cristiano Ronaldo’dan çocuklarının annesine 50 bin Euro’luk hediyeİLİŞKİLİ HABERCristiano Ronaldo’dan çocuklarının annesine 50 bin Euro’luk hediye

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Hayat hikayesinden kesitler anlatan Ronaldo, dijital dünyada yaşanan sorunlardan dolayı gençlere sanal dünyanın esiri olmayın mesajını verdi. Genç çocukların teknoloji bağımlı hale gelmemesini öneren Ronaldo, "Sanal dünyanın esiri olmamalıyız ama avantajlarını kullanmalıyız. Oğlumun bana tek sorduğu şey ne zaman bir telefonu olacağı. Ona, daha zamanının gelmediğini söylüyorum. Aldığım zaman da limitli kullanacak" dedi.

Sağlığına dikkat ettiğini belirten tecrübeli yıldız, "İyi beslenin, iyi uyuyun ve sağlığınıza dikkat edin. Ben 37 yaşında üst seviyede oynayabiliyorsam, bunu vücuduma iyi bakmama borçluyum" dedi. 

CZN Burak'ın Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i ile videosu sosyal medyayı salladı

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak'ın Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i ile videosu sosyal medyayı salladı
Nebahat Çehre'den yıllar sonra gelen Hazal Kaya açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

Nebahat Çehre'den yıllar sonra gelen Hazal Kaya açıklaması!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Kul insan 2 yıl önce

Güzellikleri Allah'tan cc biliniz. Vesilelerinde etkisi var tabiiki. Günde 12 bin nefes alan 12 bin nefes veren insan bir damla spermden yaratıldı. Insana bu değeri veren tek ilah tek güç tek yaratıcı Allah'tır cc. Allah cc ve Melekleri biz diyor. Ben ?

surkentli 2 yıl önce

adamsın ronaldo

Toplam 1 beğeni

Adanalı messiii 2 yıl önce

Adamın dibidir knk.

Toplam 0 Beğeni