Şeyma Subaşı yine kızı Melisa'nın canını tehlikeye attı!

Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından kızı Melisa’nın küçüklük yıllarına ait bir videoyu paylaşınca takipçileri ortalığa birbirine kattı.

Şeyma Subaşı kızı Melisa’nın bebeklik hallerine ait videosunu paylaştı, eleştiri yağmuruna tutuldu. Şeyma Subaşı’nın takipçileri sert eleştirilerde bulundu. Mısırlı nişanlısı Mohammed Alsaloussi ile paylaştığı pozları ile konuşulan Acun Ilıcalı'nın eski eşi ünlü fenomen Şeyma Subaşı'nın, kızı Melisa’nın videosunu paylaşması sosyal medyanın gündemine düştü. Şeyma Subaşı’nın takipçileri, ünlü fenomeni eleştiri yağmuruna tuttu.

Şeyma Subaşı’nın bazı takipçileri videoyu beğenirken bazıları ise olumsuz yorumlarda bulunup eleştiri yaptı.

Bazı takipçiler, “Çok korktum izlerken, uyuyan çocuk ağzında şekerle asla olmaz” , “Çocuk ağzında sivri bir ucu olan kaygan kocaman bir şekerle uyuya kalıyor annesi de çok rahat olanları videoya çekiyor” , “İyi ki çocuğun ağzına batmadı” ifadelerini kullandılar.

 

Karan Özçivit artık bir sosyal medya fenomeni! Teklifler yağmaya başladı

İLİŞKİLİ HABER

Karan Özçivit artık bir sosyal medya fenomeni! Teklifler yağmaya başladı
Seren Serengil'den şoke eden Ece Erken açıklaması: Kalbi durabilir

İLİŞKİLİ HABER

Seren Serengil'den şoke eden Ece Erken açıklaması: Kalbi durabilir
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0