Karan Özçivit artık bir sosyal medya fenomeni! Teklifler yağmaya başladı

Oyuncu Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğlu Karan Özçivit, sosyal medyada fenomen ünlü çocukları arasındaki yerini aldı. Doğmadan reklam tekliflerine boğulan Karan'a şimdi de oyuncak markaları teklif götürdü. İddialara göre ünlü çift, teklifi kabul etmedi.

Geçtiğimiz sene bir bebek bez reklamında annesi Fahriye Evcen ile beraber ilk kez kamera karşısına geçen Karan Özçivit'e bu kez yabancı firmalardan reklam teklifleri gelmeye başladı. İddialara geçtiğimiz gün Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, oğulları Karan'a gelen 1 milyon TL'lik reklam teklifini reddetti. Ancak henüz bu iddialar gündemken Karan'ın kişisel hesabından oyuncaklarıyla paylaşım yapması dikkatlerden kaçmadı. Yabancı bir oyuncak markasından gelen teklifin halen gündemken bu paylaşım altında hayranları "kabul etmiş olabilirler yönünde" yorumlarda bulundu.

karan özçivit paylaşımları

karan özçivit paylaşımları

ALIŞVERİŞ POZLARI

Oğlu adına sahte hesaplar açılmaması için Fahriye Evcen, anında özel hesap açmıştı. Her ne kadar tartışmalara neden olsa da Evcen, ileride Karan'ın bu hesabı kullanması için bu adımı attığı konuşuldu. Yaklaşık bir haftadır oğlunun hesabını aktifleştiren Evcen, Karan'a ait her anı atmayı ihmal etmiyor. Son olarak alışveriş yaparken ki hali paylaşıldı. İddialara göre; Karan Özçivit, sosyal medyadan para kazanmaya başladı.

Fahriye EvcenİLİŞKİLİ HABERFahriye Evcen'den 'ev modu' pozlar!

karan alışverişte

karan alışverişte

ALMANYA POZLARI!

Almanya'nın Schloss Benrath şehrinde doğan Fahriye Evcen, doğduğu yere oğlu Karan ile beraber ilk kez gitti. Yeni yıl nedeniyle eşi Burak Özçivit ve kendisinin dizi çekimlerine ara verilmesini fırsat bilen Evcen, ailesiyle yurt dışına çıktı. Evcen, oğlu Karan'ın neşeli hallerinin olduğu fotoğrafları paylaştı. Karan Özçivit adına açılan sosyal medya hesabındaki paylaşımlara anında beğeniler yağdı. 

karan özçivit paylaşımları

karan özçivit paylaşımları


Fahriye Evcen, oğlu Karan ile yeniden kamera karşısına geçti. Mayıs ayında anne-oğul ilk reklamda da bir aradaydı ancak Karan'ın küçük bir rolü vardı.  Bu kez annesiyle birlikte daha uzun görünen Karan, 500 bin TL ücret aldı.

  • Evcen'in kazandığı 2 milyon TL ile birlikte anne-oğula toplamda 2 milyon 500 bin TL ödendiği iddia edildi.

ANNESİYLE ETKİNLİĞE KATILDI!

Programlı bir çalışmanın olması nedeniyle setten bulduğu vakitleri oğlu Karan ile değerlendiren Fahriye Evcen, Volkan Konak’ın konserinde görüntülendi. Soğuk havaya rağmen yakın dostları ve oğlu ile Kent Orman’a gelen Fahriye Evcen, oğlunun üşümesi üzerine konserden erken ayrılmak zorunda kaldı.

ANNESİNE BENZİYOR!

Karan Özçivit annesi Fahriye Evcen'in çocukluğuna benzetildi. Hayran sayfalarının yan yana getirdiği fotoğrafta annesinin tıpkısı olan Karan Özçivit'e beğeni yağdı. 

fahriye evcenin çocukluğu ve Karan

fahriye evcenin çocukluğu ve Karan

BURAK PAYLAŞTI ORTALIK KARIŞTI!

Burak Özçivit-Fahriye Evcen çiftinin oğulları Karan büyüyor. Ünlü çiftte aile mutluluklarını gözler önüne serdikleri paylaşımlarına hız kesmiyor. Burak Özçivit'e benzerliği ile magazin gündeminden düşmeyen Karan'ın tatlı hallerini takipçileriyle paylaşan ünlü ikili son paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

KİTAP KURDU KARAN BEBEK!

Son dönemlerin en popüler çifti olan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in oğulları Karan, rekorlara doymuyor. Ünlü isimlerin çocukları arasında en popüler olan Karan'i annesi Evcen sosyal medyadan paylaştı. Toplanılan kitap kolilerinin arasında oyun oynayan Karan'ın o sevimli halleri hayran sayfaları tarafından sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

karan özçivit kitap okurken

karan özçivit kitap okurken

KARAN ÖZÇİVİT 2 YAŞINDA!

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, evlerinin bahçelerinde 2 yaşına giren oğulları Karan için doğum günü partisi düzenledi. Partiye Burak Özçivit'in ailesi katıldı. Sade ve şık yapılan doğum günü partisi sosyal medyada paylaşıldı. 2 yaşına giren Karan Özçivit'in mutlu halleri dikkatlerden kaçmadı. O paylaşımlara hayranlarından beğeni ve yorum yağdı. 

KARAN ÖZÇİVİT KİMDİR?

Çalıkuşu dizisinde başrol oynayan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, bu dizi sayesinde tanıştı. 2017 yılında nikah masasına oturan çift, gündem olan bir düğün ile evlendi.

  • Karan 15 Nisan 2019 yılında doğdu.
  • Annesi fahriye Evcen, babası Burak Özçivit'tir.
  • Karan'ın kendi resmi Instagram hesabı vardır.
  • 1 halası 3 tane de teyzeye sahiptir.
  • Karan İstanbul doğumludur. Babası Burak Özçivit aslen Gaziantepli, annesi Fahriye Evcen ise Çerkez'dir

burak özçivit ile fahriye evcen 2017 yılında evlendi

burak özçivit ile fahriye evcen 2017 yılında evlendi

Başarılı olan ikili yer aldıkları projeler sayesinde dünya çapında ciddi hayran kitlesine sahip oldu. Mutlu ve gözlerden uzak ilerleyen beraberliklerini bir bebekle taçlandırdı. 15 Nisan 2019 yılında kucaklarına Karan ismini koydukları çocuklarını aldı.

fahriye evcenin karanla ilk paylaşımı

fahriye evcenin karanla ilk paylaşımı

Neredeyse bir yıl boyunca Karan'ın yüzünü göstermeyen ikiliye reklam teklifleri yağdı. Bu sayede Karan, doğar doğmaz ünlü bir isim oldu. Ancak Evcen ve Özçivit, Karan'ı gözlerden uzak büyütmek istedikleri için Milyon liralık teklifleri reddetti.

Karan ne demek? Karan isminin anlamı nedir? Karan ismi Kuranda geçiyor mu?İLİŞKİLİ HABERKaran ne demek? Karan isminin anlamı nedir? Karan ismi Kuranda geçiyor mu?

Evcen'in sosyal medya da oğlunu ilk kez paylaşmasıyla Karan, fenomen hale geldi. Gözlerden uzak büyümesinin verdiği merakla Karan araştırılmaya başlandı. Nisan ayında 2 yaşına girecek olan Karan'ın kendi Instagram hesabı bile var. Karan'ın babaannesi ve büyük babası Bülent Özçivit ve Ceyhan Özçivit'tir. Aynı zamanda anneannesi Hatime Evcen ve Ramazan Evcen'dir. Burçun Deniz adında bir halası, Demet, Ayşen ve Neşe adında da teyzeleri vardır. 

Şeyma Subaşı yine kızı Melisa'nın canını tehlikeye attı!

İLİŞKİLİ HABER

Şeyma Subaşı yine kızı Melisa'nın canını tehlikeye attı!
Survivor Mert sürgün adasına isyan etti! Gitme sinyalleri verdi

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Mert sürgün adasına isyan etti! Gitme sinyalleri verdi
Hande Soral'ın kız kardeşi Bensu'dan duygulandıran paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Hande Soral'ın kız kardeşi Bensu'dan duygulandıran paylaşım!
Okan Bayülgen şoförü Burhan Akdeniz tarafından açılan davayı kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Okan Bayülgen şoförü Burhan Akdeniz tarafından açılan davayı kaybetti!

BİR YORUM YAPIN 11

OSMANLI 2 yıl önce

Çocuklarını teşhire koyup aleme oyuncak eden sorumsuz ebeveynler... Sosyal hizmetler ne ediyor... Bu medya maymunlarının elinde şöhret kapılarına maymuncuk yaptıkları bu çocukları bu devlet korumayacak mı? Sokakta çocuğunu dilendierenlerle bunların farkı ne!

Sema Polat 2 yıl önce

Çok tatlı Karan Allah size bağışlasın

Ali 2 yıl önce

Bir tek siz çocuk yapabildiniz bu dünyada?Bu ne görmemişlik?

Toplam 3 beğeni

12nk 2 yıl önce

Para parayı çeker.

Toplam 2 beğeni

Misafir 2 yıl önce

Gömemişin oğlu olmuş

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun