Survivor Mert sürgün adasına isyan etti! Gitme sinyalleri verdi

Acun Ilıcalı yapımı olan Survivor'ın yeni kuralı sürgün adasına ısınamayan yarışmacıların yanı sıra ikinci defa eleme adayı olarak gösterilen Mert Öcal'dan sert eleştiri geldi. Sürgün adası sistemini haksızlık olarak değerlendiren Mert, yarışmayı bırakabilir.

TV8 ekranlarında izleyiciyi ekranları başına kilitleyen Survivor All Star'ın dün akşamki bölümünde oynanan dokunulmaz oyunu sonrası gerçekleşen ada konseyinde, ikinci kez eleme adayı olan ve sürgün adasına gönderilen Mert Öcal sinirlerine hakim olamadı. Sürgün adası sistemi için sert eleştirilerde bulunan Öcal, yarışmayı bırakabileceğinin sinyallerini verdi.

Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Survivor'da bu hafta sürgün adasına gönderilen ilk yarışmacı Barış Murat Yağcı ikinci yarışmacı Birsen Bekgöz olmuştu. Üçüncü ve dördüncü eleme adayı, yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümünde gerçekleştirilen ada konseyinde belli oldu. Üçüncü eleme adayı Evrim Keklik olurken dördüncü eleme adayı ise ikinci kez Mert Öcal oldu. 

Ada konseyi

Ada konseyi

MERT ÖCAL SÜRGÜN ADASI SİSTEMİNİ ELEŞTİRDİ

Dördüncü eleme adayı olarak gösterilen Mert Öcal, tekrar sürgün adasına gideceği için sinirlerine hakim olamadı. Acun Ilıcalı'nın ada konseyinde söz hakkı verdiği dördüncü eleme adayı Mert, "Survivor'a yarışmaya geldim ama sürekli sürgün adasında oturuyorum. 4 gün sürgün adasında kalıyoruz, biz bir türlü performans birincisi olamıyoruz. Oyunlarda yarışanlar ise üst üste puanları topluyor ve performans birincisi oluyor. Ben 3 hafta boyunca puanları bir türlü değiştiremeyeceğim bir sisteme girdim. Bu sistem adil bir sistem gibi gelmedi kendi açımdan. Belki ben de oyunlarda yarışabilseydim üst düzey performans sergileyeceğim. Buraya gelmeden sürgün adası sistemini bilsem farklı davranırdım. Survivor'daki durumum hakkında bir süre düşüneceğim ve buna göre karar vereceğim" şeklinde konuştu.

Mert Öcal

Mert Öcal

"SİSTEM GAYET ADİL"

Ünlüler takımından Öcal'ın sözleri üzerine Acun Ilıcalı, "Sistem gayet adil. Son 5 güne bakıyoruz. Sürgüne gitmemek için yapman gereken şey öncelikle adını yazdırmamak" ifadelerini kullandı. Acun Ilıcalı bu sözlerinin ardından ada konseyinde sürgün adasıyla ilgili oylama yaptı.

Ünlüler takımından Mert Öcal

Ünlüler takımından Mert Öcal

"ZORA GELEMİYORSUN"

Yapılan sürgün adası oylamasında sadece Mert ve Yasin'in sisteme karşı çıkması üzerine Ilıcalı, "Mental olarak All Star'a hazır olmamış olabilirsin, zora gelemiyor olabilirsin. Benim için en dayanıklı isim finale gitmeli. Son derece kafan karışmış. Her sene Survivor'da kuralları değiştiriyoruz. Daha zor şartlar sunuyoruz. Seyircimize göre karar verdik. Senin adanda olan 10 yarışmacının 9'u sistemi onayladı. Sen tek başına sistem şöyle olmalı diyorsun. Sizlerle yaptığımız toplantıda performans birincilerinin dokunulmaz olmasına karar vermiştik. Sen geçtiğimiz gün de 'Sude çok üzülürse bırakabilirim' demiştin. Bir gün öyle bir gün böyle diyorsun. Sen karar vereceksin, seni davet etmişiz" şeklinde açıklama yaptı. 

Karan Özçivit artık bir sosyal medya fenomeni! Teklifler yağmaya başladı

İLİŞKİLİ HABER

Karan Özçivit artık bir sosyal medya fenomeni! Teklifler yağmaya başladı

BİR YORUM YAPIN 0