Eşinin ölümüyle sarsılan Ece Erken'den yürek burkan mesaj!

Eşinin ölümüyle sarsılan Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun yedisi için Hazreti Yuşa Camii’nde mevlit okutmuştu. Ece Erken, "Hocayla konuştum, 'Kızım ağlama, ağladıkça eşini üzersin' dediği için artık ağlamayacağım. Ama çok zor, dayanamıyorum" diye konuşmuştu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, sahibi olduğu balıkçıda uğradığı silahlı saldırı sonucu 42 yaşında hayatını kaybetti. Eşinin ölümü ile yıkılan Ece Erken geçtiğimiz günlerde eşi için mevlit okutmuştu. Ece Erken, "Hocayla konuştum, 'Kızım ağlama, ağladıkça eşini üzersin' dediği için artık ağlamayacağım. Ama çok zor, dayanamıyorum" diye konuşmuştu. Acılı eş Ece Erken'den gece yarısı duygusal paylaşım geldi. Genç yaşta eşini toprağa veren Ece Erken özlemini haykırdığı paylaşım ile yürekleri sızlattı.

ECE ERKEN

ECE ERKEN

Ece Erken eşiyle pozunu paylaşıp "Çok özledim be aşkım. Ne çok sevmişim ben seni meğer. Canım nasıl yanıyor bir bilsen. Allah'ım mekanını cennet eylesin. Nurlar içinde yat inşallah. Dualarımdasın" sözleri ile sevgisini dile getirdi.

Ece Erken'in evinde taziyeleri kabul ettiği ve sık sık eşiyle olan video ve fotoğraflara baktığı konuşuluyor. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesi sonrası eşinin tesbihini ve fotoğraflarını elinden düşürmeyen Erken'in çok fazla ilaç alması yakınlarını tedirgin ediyor.

CAMİDE MEVLİD OKUTTU!

42 yaşındaki eşinin ani vefatıyla yıkılan Ece Erken'in ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Demet Akalın, Ebru Destan, Emel Müftüoğlu, Seren Serengil ve yakınları mevlite gelerek Ece Erken'i yalnız bırakmadı. Eşinin ani ölümüyle yıkılan Erken, mevlidin yapıldığı Hazreti Yuşa Camii'ne yakınlarının koluna girerek geldi.

Ünlü sunucu eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun mevlidinde gözyaşlarına boğuldu.

Erken basın mensuplarının kendisine yönelttiği sorular karşısında ise “Sadece katiller yakalansın, cezasını çeksin” açıklamasında bulundu.

Konuşmakta güçlük çeken Ece Erken ayakta durmakta zorlandı. 

"ÜZÜLMESİN DİYE ARTIK AĞLAMAYACAĞIM"

Yürümekte güçlük çeken Erken, kendisini bekleyen basın mensuplarına açıklama yapmadan gözyaşları içinde camiye girdi.

Mevlit bittikten sonra açıklama yapan ünlü sunucu, "Hocayla konuştum, 'Kızım ağlama, ağladıkça eşini üzersin' dediği için artık ağlamayacağım. Ama çok zor, dayanamıyorum" diye konuştu.

 

Gönül Dağı kadrosuna 3 oyuncu birden veda ediyor!

İLİŞKİLİ HABER

Gönül Dağı kadrosuna 3 oyuncu birden veda ediyor!
Aras Bulut İynemli'den korkutan haber! Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandı

İLİŞKİLİ HABER

Aras Bulut İynemli'den korkutan haber! Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandı
Fox TV'de Aşk Mantık İntikam dizisi final yapıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Fox TV'de Aşk Mantık İntikam dizisi final yapıyor!
Alişan'ın çocukları için tuttuğu dadılarına dudak uçuklatan ücret!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'ın çocukları için tuttuğu dadılarına dudak uçuklatan ücret!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Abbas 2 yıl önce

Mevlide giderken giydiği pantolon neyin nesi anlamadım. Camiye biraz saygı...

Toplam 3 beğeni

Gurbetçi 2 yıl önce

Onu Anlamaya çalışmak lazım!. Kusur arıyorsan bütün aynalar Senin demiş!. Hazreti Mevlana hazretleri

Toplam 0 Beğeni