Gönül Dağı kadrosuna 3 oyuncu birden veda ediyor!

Yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi gören TRT1 dizisi Gönül Dağı 50. bölümünü de aştı. Fakat sevilen diziden hayranlarını üzecek bir haber geldi. Üç oyuncunun birden diziye veda edeceği öğrenildi.

TRT1'in rekortmen dizisi Gönül Dağı yeni bölümleriyle Cumartesi akşamları izleyicisiyle buluşuyor. Sevilen dizi oyuncu kadrosu ve sıcak hikayesi ile izleyicilerin gönlünü çalıyor. İddialı rakiplerini geride bırakarak reytinglerde başarılı sonuçlar alan Gönül Dağı dizisinden izleyicisini üzecek bir haber geldi. 

Yeni sezona da efsane bir giriş yapan Gönül Dağı dizisi sezonun en iyi dizileri arasına gösterilmeye devam ediyor. Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan gibi isimlerin yanı sıra birbirinden başarılı isimlerin kadrosunda rol aldığı dizide olaylar bitecek gibi değil.

Asuman ile Ramazan tamamen ayrılıyorlar mı? Gönül Dağı 50. bölüm yeni fragmanıİLİŞKİLİ HABERAsuman ile Ramazan tamamen ayrılıyorlar mı? Gönül Dağı 50. bölüm yeni fragmanı

Yeni oyuncuların kadroya dahil olmasıyla birlikte başarıdan başarıya koşan Gönül Dağı dizisinde çok büyük yaprak dökümü yaşanacak.

Gönül Dağı dizisinin yeni sezonunda kadroya dahil olan Mezarcı İlyas kadroya veda eden isim oldu. Mezarcı İlyas karakterine hayat veren Halil İbrahim Kalaycıoğlu’nun diziden ayrılması büyük şaşkınlık yarattı.

İkinci ayrılık ise Elif Hemşire cephesinde yaşandı. Diziye sonradan dahil olan Elif Hemşire’nin babası böbrek yetmezliği olduğunu kızına söylemiş ve kızı da babası için böbreğini vermişti. Ancak ameliyat sonrası bir mektupla Elif Hemşire’nin babası yeniden ortadan kaybolarak büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Yani Arif karakterini oynayan Cem Kurtoğlu da kadroya veda etti.

Son olarak dizinin en sevilen karakterlerinden biri olan Dolmuşçu Sefer'i canlandıran Ferdi Sancar'ın veda edeceği iddia edildi. İddiaya göre; hastalığı iyice ilerleyen Dolmuşçu Sefer birkaç bölüm sonra diziye veda edecek.

Eşinin ölümüyle sarsılan Ece Erken'den yürek burkan mesaj!

İLİŞKİLİ HABER

Eşinin ölümüyle sarsılan Ece Erken'den yürek burkan mesaj!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

harun baba 2 yıl önce

sakın ha sefer gitmesin

Toplam 7 beğeni