Özer Hurmacı ve eski eşi Mihriban Hurmacı arasındaki bitmek bilmeyen davalar!

Önceki gün sosyal medyada paylaşım yapan Mihriban Hurmacı'nın gönderileri kan dondurdu. Eski futbolcu Özer Hurmacı ile evli olan Mihriban Hurmacı, 3 çocuğunun gözleri önünde eşi tarafından şiddete maruz kaldığını iddia etti. Mahkemeye taşınan şiddet davasında iki eşi de suçlu buldu. Çift arasında bitmeyen davalara bir yenisi eklendi.

Mahkemeye taşınan şiddet davasında tarafların gönderdiği dilekçe ve hastane raporlarını inceleyen savcılık, iki tarafında beyanatlarının sonuçlandırdı. Karşılıklı şikayet olarak açılan davada 3 Şubat akşamı geç saatlerde kıskançlık nedeniyle aralarında tartışma çıktığı, Özer Hurmacı'nın "Seni gebertirim" diyerek tehditte bulunduğu, Mihriban Hurmacı'nın da küfür edip "Seni bitireceğim" diyerek hakaret ve tehditte bulunduğu ortaya çıktı. Şiddetin ise karşılıklı yapıldığının altı çizildi. 

özer hurmacı ve mihriban hurmacı davası görüldü

özer hurmacı ve mihriban hurmacı davası görüldü

Düzenlenen iddianamede Mihriban Hurmacı'nın 'Eşe karşı basit yaralama', 'Hakaret' ve 'Tehdit' suçlarından her iki eşe de mahkeme 1 yıl 6'şar aydan başlayan hapis cezası talep etti. İki tarafı da eşit olarak suçlu bulan mahkeme de eski eşlerin avukatları mütalaa süresi talep etti. Öte yandan Mihriban Hurmacı, yeniden bir dava süreci başlatarak eşi Özer Hurmacı'nın evlilik sürecinde mal varlığı kaçırdığı başkaları adına yaptırdığını söyledi. 

CANLI YAYINDA HER ŞEYİ ANLATTI!

Geçtiğimiz gün magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalara imza atan Mihriban Hurmacı, yaşadıklarını 2. Sayfa programına katılıp tek tek anlattı. 2 yıl şiddet gördüğünü söyleyen Hurmacı, "Olay perşembe günü oldu. Yemekteydik, her şey normaldi. Sonra eve geçtik, Özer çocuklarla yukarıdayken içime bir his doğdu telefonuna baktım. Orada kadınlarla mesajlaşmalarını gördüm. Yukarı çocukların yanına çıktım, 'kim bu kadınlar' diye sordum. Telefonunu kurcaladığım için kızdı, aldı elimden. Orada tartışma başladı. Beni itti bağırıp, çağırdı. Oğlumun odasına itti yüzümü yumruklamaya başladı. Saçımdan tutup kafamı cama vurdu. Şok geçirdim… Çocuklar koridorda olanlara şahit oldu, ağladılar" şeklinde konuştu. 

"BİR SÜRÜ KIZ ARKADAŞI VARDI"

Hurmacı, daha önce boşanma davası açmıştı ancak vazgeçmişti. Aldığı kararı ise şu açıklama ile yaptı:

"Ben Özer’i çok seviyordum. Ondan dolayı barıştım. Burada tek başımaydım, bunu çok iyi kullandı. ‘Sadece ben varım, benden başka kimse sana bakamaz’ noktasına getirdi. Ailem de çok uzaktaydı yalnız kaldım. Bu son olayla Özer’e olan sevgim bitti. Özer’in hem sürekli hem de gündelik kız arkadaşları vardı, sürekli inkâr ediyordu. Astroloji olayı tamamen uydurma. Bana hep şöyle söylüyordu; ‘onlar seni kıskanıyor, nazar’ deyip geçiştiriyordu.

Özer’in beni aldattığını görmem için fal baktırmam gerekmiyor, telefonuna bakmak yeterli. 2015 yılında Almanya’dan Türkiye’ye Özer’i sevdiğim için geldim. Tek başıma geldim, hiç kimsem yoktu. Ona güvendim. Hiç ihanet etmedim, üç çocuğumuz oldu. Kendisi sürekli dışarıdaydı, kampta maçta… Ben bütün arkadaşlarımdan koptum. Özer beni yalnızlaştırdı, ona muhtaç olmamı istedi. Bundan sonra Özer ile barışmam asla söz konusu değil."

NE OLMUŞTU?

2015 yılında dünya evine giren Mihriban ve Özer Hurmancı, sürekli olarak boşanmanın eşiğine gelip geri döndü.

özer hurmancı ve eşi

özer hurmancı ve eşi

Fenerbahçe'de forma giyen ancak daha sonra futbolu bırakan Özer Hurmacı'nın eşi Mihriban Hurmacı, yıllardır yaşadığı fiziksel ve psikolojik şiddete geçtiğimiz gün dayanamayan paylaşımlar da bulunarak isyan etti.

özer hurmancı ve eşi mihriban hurmancı

özer hurmancı ve eşi mihriban hurmancı

3 çocuğunun gözü önünde eşi tarafından ağzı burnu kırılana kadar şiddete maruz kalan Mihriban Hurmacı, "Sen bir canavarsın" notuyla paylaşımlarda bulundu.

mihriban hurmancı paylaşım

mihriban hurmancı paylaşım

Önceki sene boşanmanın eşiğinden dönen Mihriban Hurmacı'ın paylaşımları kan dondurdu. 

mihriban hurmancı paylaşım

mihriban hurmancı paylaşım

Bu fotoğraflar ve açıklamalardan sonra Özer Hurmacı cephesinden jet bir açıklama geldi. Önceki akşam gerçekleşen olayda Mihriban Hurmacı, Sarıyer Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı'na giderek şikayetçi olmuştu. Bunun üzerine  gözaltına alınan Özer Hurmacı'nın avukatı Esennur Ezgi yazılı bir açıklama ile iddiaların yalan olduğu beyanında bulundu. 

İŞTE O AÇIKLAMA:

"Müvekkilim Sn. Özer Hurmacı ile Mihriban Hurmacı arasında geçen 03.02.2022 tarihli olaya ilişkin kamuoyu açıklaması yapma ihtiyacı hasıl olmuştur. Mihriban Hurmacı'nın yaptığı paylaşımlar ve müvekkilim hakkındaki iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Şöyle ki;

"EVLİLİĞİNİ KURTARMAYA ÇALIŞTI"

1- Öncelikle taraflar 2021 yılında girdikleri boşanma sürecinden sonra anlaşma sağlayıp karşılıklı olarak boşanma davasından vazgeçmişlerdi, Müvekkilim Özer Hurmacı evliliğini kurtarmak adına bu süreçte elinden gelen tüm özen ve hassasiyeti göstermiş ancak Mihriban Hurmacı tam aksine davranışlar sergilemeye devam etmiştir.

"SİNİR KRİZİ SONRASI SAKİNLEŞMEDİ"

03.02.2022 tarihinde ise Mihriban Hurmacı geçirdiği sinir krizi sonrası müvekkilim Özer Hurmacı tarafından sakinleştirilmeye çalışılmış ancak bir turlu sakinleşmeyen Mihriban Hurmacı, müvekkilime saldırmış ve müvekkilimin parmağını koparırcasına ısırmaya başlamıştır.

"KAŞINDA KANAMA OLDU"

Bunun üzerine müvekkilim bu durumdan kurtulmaya çalışırken Mihriban Hurmacı'nın kaşında kanama olmuş ve o halde darp raporu almak üzere hastaneye gitmiştir. Yüzünün diğer bölgelerinde görülen kanlar da kaşındaki kanamadan kaynaklanmaktadır. Ayrıca Mihriban Hurmacı'nın müvekkilim Özer Hurmacı'nın parmağını ısırması neticesinde parmağına 3 (üç) dikiş atılmıştır.

Akabinde taraflar birbirlerinden karşılıklı olarak şikayetçi olmuşlardır. Savcılık tarafından alınan sağlık raporunda, Mihriban Hurmacı'da sadece basit tıbbi müdahale ile giderilecek nitelikte izler olduğu kanaatine varılmıştır. Bu da Mihriban Hurmacı'nın geçirdiği krizden kaynaklanmıştır.

"DARP İZİ YOKTUR"

2- Mihriban Hurmacı tarafından yapılan paylaşımlardaki; darp, tehdit ve hakaret iddiaları kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Paylaşılan fotoğraflarda da görüleceği üzere sadece kan bulunmakta olup, darp izi dahi yoktur. Ayrıca Savcılık tarafından alınan sağlık raporuyla da basit tıbbi müdahale ile giderilecek nitelikte izler olduğu ortaya konulmuştur. Buna sebebiyet veren de Mihriban Hurmacı'nın bizzat kendisidir. Yapılan abartılı, yanlış, eksik ve gerçeğe aykırı beyan ve açıklamalar ile müvekkilim Özer Hurmacı kamuoyu nezdinde küçük düşürülmeye çalışılmaktadır. Kamuoyunu yanıltmaya çalışan ve müvekkilim Sn. Özer Hurmacı hakkında gerçeğe aykırı algı yaratmaya çalışan Mihriban Hurmacı hakkında tüm yasal ve hukuki süreçlerin yürütüleceğini bildiririz. Kamuoyuna duyurulur."

Lindsay Lohan Bader Shammas ile evlendi! Ünlü oyuncu sosyal medyadan duyurdu

İLİŞKİLİ HABER

Lindsay Lohan Bader Shammas ile evlendi! Ünlü oyuncu sosyal medyadan duyurdu

BİR YORUM YAPIN 4

mehmet 1 yıl önce

bize ne allah ıslah eylesin

Nasıl ya? 2 yıl önce

Herşeyi bir tarafa bırakarak çok merak ettiğim için soruyorum. Bir insanın parmağını 3 dikiş atılacak kadar (en son üç dikiş gördüğüm için) nasıl ısırabilir başka bir insan? Gerçekse de değilse de çok vahim. Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Ben 2 yıl önce

Günümüzde şiddet haberlerinin çoğunun şerli kadınların menfaat veya intikam amaçlı iftirası olabileceğini düşünüyorum. Kadın beyanı esas diye kanun çıkarırsan suistimal eden çıkmaz mı hiç?

Toplam 3 beğeni

Heyyo 2 yıl önce

Ünlülere aşık olan ergenlerin kulakları çınlasın, iki dünyada da rezillik