Lindsay Lohan Bader Shammas ile evlendi! Ünlü oyuncu sosyal medyadan duyurdu

Özel hayatını gözlerden uzakta yaşayan Amerikalı oyuncu ve model Lindsay Lohan, sosyal medya hesabından Bader Shammas ile evlendiğini duyurdu. Lohan, "Ben dünyanın en şanslı kadınıyım" dedi.

Oyunculuğunun yanı sıra aynı zamanda söz yazarı ve şarkıcı da olan Lindsay Lohan, daha önce geçtiğimiz yıl Bader Shammas ile nişan yüzüğü takmıştı. 2000'li yıllardan bu yana sürdürdüğü hareketli yaşam tarzıyla gündemden düşmeyen Lohan, Instagram hesabından Shammas ile evlendiğini hayranlarıyla paylaştı.

Ünlü ismin paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan

Pandemi ünlü isimleri sosyal medya detoksuna sürükledi! Son olarak Margot Robbie...İLİŞKİLİ HABERPandemi ünlü isimleri sosyal medya detoksuna sürükledi! Son olarak Margot Robbie...

"BEN DÜNYANIN EN ŞANSLI KADINIYIM"

Ünlü oyuncu, model ve şarkıcı Lohan, evlilik haberini eşi Shammas ile birlikte çekildiği bir fotoğrafla şu şekilde paylaştı:

Lindsay Lohan evlilik haberini duyurdu

Lindsay Lohan evlilik haberini duyurdu

"Ben dünyanın en şanslı kadınıyım. Beni buldun. Mutluluğu ve zarafeti aynı anda bulmak istediğimi biliyordun. Benim kocam olmana hala şaşkınım. Hayatım ve her şeyim. Her kadın her gün böyle hissetmeli."

İLGİNİİZ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Eski futbolcu Özer Hurmacı'nın eşi Mihriban Hurmacı'dan şaşırtan açıklamalar

Özer Hurmacı ve eski eşi Mihriban Hurmacı arasındaki bitmek bilmeyen davalar!

İLİŞKİLİ HABER

Özer Hurmacı ve eski eşi Mihriban Hurmacı arasındaki bitmek bilmeyen davalar!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0