Şaşırtan detay ortaya çıktı! 'Kim Milyoner Olmak İster' soruları bakın nasıl hazırlanıyormuş?

Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster'in sorularını kimin hazırladığı internette birçok kişi tarafından merak ediliyordu. İşte yıllardır ekranlarda yer alan bilgi yarışmasının sorularının ve cevaplarının hazırlanma süreci ve hazırlayan ekip ile ilgili tüm merak edilenler....

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Atv ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster yarışması soruları ve cevapları, yayınladığı günlerde sosyal medyada gündem oluyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster programı, ilginç sorular ve hayat hikayeleriyle kamuoyunda ilgi görüyor.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER SORULARINI KİM HAZIRLIYOR?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sorularını hazırlayan ekibin kimlikleri büyük bir titizlikle gizleniyor. Soru ekibinin içinde yer alan kişilerin birbirlerini tanımaması için kod sistemi kullanılıyor. Kod sistemiyle soru hazırlayan editörler, birbirlerinin isimlerini ve yüzlerini görmeden, soruları yayına hazır hale getiriyorlar. Yarışmanın soruları, adeta bir kozmik oda ciddiyetiyle korunuyor.

kim milyoner olmak isterde soruları kim hazırlıyor

kim milyoner olmak isterde soruları kim hazırlıyor

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yapımcısı Mehmet Çam, yarışma sorularının kimler tarafından yapıldığı ile ilgili konuştu. Çam, "İsimleri gizli bir ekip var, alanında uzman, işlerini çok iyi bilen, kalabalık bir soru ekibimiz var. Ama hiçbiryerde ismi geçmez, hiçbir yerden ulaşılamaz ve sadece sözleşmeleri vardır ve gizlidir" açıklamalarında bulundu. 

DOĞRULAMA AŞAMASI

Yapımcı Mehmet Çam sözlerine böyle devam etti: "Soruların kaderini belirleyen yer ise doğrulama aşamasıdır. Doğrulama ekibimiz var. Farklı farklı alanlarda çalışan insanlar. Eğer doğrulamacılardan eğer bir soru geçmezse o soru ekranlarda yer alamaz"

Reynmen'in annesine silahlı gasp! Büyük korku yaşadı

İLİŞKİLİ HABER

Reynmen'in annesine silahlı gasp! Büyük korku yaşadı
Bergen'in merakla beklenen fragmanı yayınlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Bergen'in merakla beklenen fragmanı yayınlandı!
Sihirli Annem'in Periliçe'si Ayşen İnci'den yıllar sonra gelen itiraf

İLİŞKİLİ HABER

Sihirli Annem'in Periliçe'si Ayşen İnci'den yıllar sonra gelen itiraf
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0