Zendaya'nın balmumu heykeli yapıldı

Örümcek Adam filminde Michelle Jones karakteriyle çok beğenilen ünlü şarkıcı ve oyuncu Zendaya’nın balmumu heykeli Amerika’dan sonra şimdi de Londra’daki Madame Tussauds Müzesi için yapıldı.

ABD’li oyuncu ve şarkıcı Zendaya’nın balmumu heykeli, birbirinden ünlü isimlerin heykelinin sergilendiği Madame Tussauds Londra Müzesi için yapıldı.

25 yaşındaki yıldızın yeni yapılan balmumu heykeli için gerekli yüz ve vücut ölçümleri 2015'te balmumu sanatçılarıyla yaptığı görüşme sırasında alınarak şekillendirildi.

Örümcek Adam: Eve Dönüş, Dune: Çöl Gezegeni ve Muhteşem Showman filmlerindeki rolleriyle tanınan Hollywood oyuncusu, bu heykeliyle artık Londra’da kalıcı olarak temsil edilecek.

ZENDAYA'NIN BALMUMU HEYKELİNİ NASIL BULDUNUZ? SİZCE BENZEMİŞ Mİ?

Survivor All Star'da kaos! Hakaretler havada uçuştu

İLİŞKİLİ HABER

Survivor All Star'da kaos! Hakaretler havada uçuştu
Kenan Koçak'tan Merve Özbey'e evlilik yıl dönümü sürprizi!

İLİŞKİLİ HABER

Kenan Koçak'tan Merve Özbey'e evlilik yıl dönümü sürprizi!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0