Survivor All Star'da kaos! Hakaretler havada uçuştu

Survivor All Star 2022 ekranlara damga vurmaya devam ediyor. Her hafta milyonları ekranlara kilitleyen efsane yarışmada Gönüllüler takımında işler iyice sarpa sarınca Acun Ilıcalı da açtı ağzını yumdu gözünü.

Geçtiğimiz günlere damgasını vuran Yunus Emre-Hikmet kavgasının ardından Acun Ilıcalı, Yunus Emre'yi sert bir dille uyarmış ve bu tavırlarına devam ederse diskalifiye edileceğinden bahsetmişti.

Ekranlara yansımayan kavganın görüntüleri ortaya çıktıktan sonra konseyde 'ödül cezası' alan ikilinin arasındaki gerilim devam ederken dün akşam yayınlanan bölümde Hikmet, Yasin ve Gökhan üçlüsü birbirlerine girdi.

Birbirlerini 'kötü adam' yakıştırması yapan ikilinin tartışması çok geçmeden son buldu. Fakat yarışma performanslarını düşüren bu tartışmalar Gönüllüler Adası'nda büyük gerginliğe neden olmaya devam etti.

Yunus Emre'nin hakaretinden sonra iyice sinirlenip "Sen ne diyorsun ya? Bak seni son kez uyarıyorum, bir daha bu tarz laflar etmeyeceksin" diyen Ilıcalı, sabrının taştığını belirtti.

Kulislerde Ilıcalı'nın bu isimlerden birisini diskalifiye edeceği konuşulurken, Survivor izleyicileri bu kavgalardan sıkıldığını söylüyor. İzleyicinin söylediklerini dikkate alan Acun Ilıcalı'nın bu konuyla ilgili bir yaptırım uygulayacağı iddia edildi. Bakalım ilerleyen günlerde neler yaşanacak? Yunus Emre, Atakan, Hikmet, Gökhan ve Yasin ile ilgili nasıl bir ceza uygulayacak?

 

NELER OLMUŞTU?

Survivor All Star 2022'ye Hikmet ile Yunus Emre arasındaki kavga damga vurdu. Ödül oyununda Ogeday ve Berkan'ın üzerine yürüyen Yunus Emre'yi, Hikmet ayırmak istemiş ancak bu defa ikili arasında kavga çıkmıştı. 

YUNUS EMRE'Yİ KİMSE TUTAMADI

Oyun sırasında Yunus Emre, takım arkadaşları Berkan ve Ogeday'a sert tepki gösteriyor. Berkan ve Ogeday ise Yunus Emre'yi sakin olması ve bağırmaması konusunda uyarıyor.

Ancak sinirlerine hakim olamayan Yunus Emre, "Sen ne ayaksın? Bu duvarı aşamıyorum anlıyor musun?" diye bağırıp üzerlerine yürüyor.

Arkadaşlarını sakinleştirmeye çalışan Hikmet ise Yunus Emre'yi sakinleştirmeye çalışıyor. Ancak sinirlerine hakim olamayan Yunus Emre, kendisini sakinleştirmeye çalışan Hikmet'e de bağırıyor.

ACUN ILICALI'DAN YUNUS EMRE VE HİKMET'E CEZA GELDİ

Oyun alanında yaşanan kavga, ada konseyinde de devam etti. Konseyde Hikmet'e tepki gösteren Yunus Emre'nin "Daha önce benchte sesini yükselten çok arkadaşımız oldu. Ancak kimseye böyle müdahale edilmedi. Bunun beni kışkırtmaya yönelik müdahale olduğunu düşünüyorum" sözleri dikkat çekti.

Hikmet ise "Amacım sadece ayırmaktı. Daha sonra etmiş olduğu küfürler olmuş. Ben bunları duymadım duysaydım farklı olurdu" dedi.

Ada konseyinde yaşanan bu tartışmanın ardından Acun Ilıcalı, Yunus Emre'ye diskalifiye uyarısı yaptı. Ilıcalı'nın "Söylediğin cümleler kelimeler kabul edilebilir değil. Fevri hareketlerin de kabul edilebilir değil. Senden şiddet içeren bir gerilim almayalım. Kendi kendine strateji yapma istersen. İhraç ettiğimiz yarışmacı çok biliyorsun Survivor'da" dedi.

Yunus Emre'nin cezasını da açıklayan Ilıcalı, yarışmacının takımının kazandığı iki ödülden yararlanamayacağını duyurdu.

Diğer yandan Ilıcalı'dan Hikmet'e de uyarı ve ceza geldi. Ilıcalı, "Niyetin çok iyiydi ayırmak istiyordun ama sonra işin fiziksel olaya dönüşmesi yanlış oldu" dedi ve Hikmet'e bir ödülden yararlanmama cezası verildiğini açıkladı.

TELEVİZYONDA YAYINLANMAYAN GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Küfürlerin ve karşılıklı fiziksel müdahalelerin olduğu kavga sonrasında Acun Ilıcalı her iki yarışmacıya da ceza vermişti. Kavganın kamera arkası görüntülerinde Hikmet'in tişörtünün yırtıldığı, Yunus Emre'yi ise çekim ekibinin zorlukla durduğu görüldü. Yunus Emre ile Hikmet'i ayırmak için Acun Medya yöneticisi Esat Yontunç'un da araya girdiği görüldü.

Bülent Ersoy'un halası hayatını kaybetti! Ünlü sanatçı vefat haberini muhabirlerden duydu

İLİŞKİLİ HABER

Bülent Ersoy'un halası hayatını kaybetti! Ünlü sanatçı vefat haberini muhabirlerden duydu
Zendaya'nın balmumu heykeli yapıldı

İLİŞKİLİ HABER

Zendaya'nın balmumu heykeli yapıldı
Survivor All Star'da eleme adayı kim oldu? Sürgün adasına giden isim...

İLİŞKİLİ HABER

Survivor All Star'da eleme adayı kim oldu? Sürgün adasına giden isim...

BİR YORUM YAPIN 3

Alexs 2 yıl önce

Ogeday yaptı yunusu kızdırdı inşallah ogeday tez gidersin

Doğrucu Davut 2 yıl önce

Bu kadar boş bir program olamaz.

Toplam 2 beğeni

SELİM KARAKURT 2 yıl önce

kardeişim bu yarışmanın kime ne faydası var...........................

Toplam 3 beğeni