Ebru Yaşar'ın kutlama sevinci! Onlarca çiçek ve balonla...

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutlamalara doyamadı.

Yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle zor günler geçiren şarkıcı Ebru Yaşar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla neşeli hallerini gözler önüne serdi.

ebru yaşar

ebru yaşar

Ellerinde rengarenk balonlarla fotoğraf çekilen Yaşar, o anları Instagram hesabından paylaşarak "Dün neleri kutlamadık ki! Bebeklerimin yeni yaşı ,annemin yeni yaşı, sevgililer günü. Bugüne özel koltuk değneklerimi de koydum bir kenara verdim pozumu güzel günlere sağlıkla diyelim alırım bi Maşalllah" notuyla takipçilerinin beğenisine sundu.

Ünlü şarkıcının paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni alırken arkasındaki masada duran onlarca çiçek ise hayranlarının gözlerinden kaçmadı.

Aylin Coşkun ve Volkan Aslan boşanıyor mu? 'Hıçkıra hıçkıra ağlıyordu'

İLİŞKİLİ HABER

Aylin Coşkun ve Volkan Aslan boşanıyor mu? 'Hıçkıra hıçkıra ağlıyordu'
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0