Reynmen ve Bircan Bali davası sonuçlandı!

Reynmen lakaplı fenomen şarkıcı Yusuf Aktaş, ünlü sunucu Bircan Bali'ye tehdit ve hakaret ettiği iddiasıyla mahkemelik olmuştu. Reynmen'in yargılandığı dava sonuçlandı. İşte detaylar...

Televizyon ekranlarında yayınlanan bir magazin programında sunuculuk yapan Bircan Bali, şarkıcı Reynmen olarak bilinen Yusuf Aktaş'a, kendisine tehdit ve hakaret ettiği gerekçesiyle avukatıyla birlikte mahkeme yolunu tutmuştu.

Yusuf Aktaş sosyal medya paylaşımında "Bitmek bilmedi karalamalarınız. İnsanların özel hayatlarını konuşmak dışında başka vasfın ne? Bunu benimle paylaş, ben bunu merak ediyorum. İnşallah yarın bu story'lerimi döndürürsünüz programda. İnşallah o zaman başlayacaksınız tabii insanların hayatlarını konuşmaya. Elimden ne geliyorsa yapacağım hukuki anlamda" ifadelerini kullanmıştı.

"NE TEHDİT NE HAKARET SUÇU OLUŞMADI"

Bircan Bali'nin şikayeti üzerine tehdit ve hakaret iddiasıyla 9,5 aydan 4 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Ancak bugün İstanbul 48. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada karar belli oldu.

Bircan Bali'nin avukatı Reynmen'in 'hakaret ve tehdit' suçlarından cezalandırılmasını talep ederken, Yusuf Aktaş'ın avukatı belirtilen suçların oluşmadığını savunarak müvekkilinin beraatini talep etti.

Reymen

Reymen

BERAAT ETTİ!

Mahkeme, Yusuf Aktaş'ın eylemini TV programında kendisi hakkında olumsuz eleştirilere tepki olarak gerçekleştirdiği gerekçesiyle ceza verilmemesine hükmetti. Ayrıca söz konusu paylaşımın tehdit amacıyla söylediğinin sabit olmaması nedeniyle fenomen şarkıcının beraatına karar verildi.

Bircan Bali

Bircan Bali

NE OLMUŞTU?

Bir magazin programında hakkında konuşulanları hazmedemeyen Reynmen sosyal medyadan Bircan Bali'ye, "Leşsiniz, siz iki iğrenç insan ucuzsunuz. Vasfınız ne sizin? Değerlerim hakkında yaptığınız yorumların bedelini ağır ödeyeceksiniz. Elimden ne geliyorsa yapacağım. Bu yaptığınıza sizi pişman edeceğim" şeklinde tehdit ve hakaret içerikli bir videolu paylaşım yapmıştı. Bunun üzerine Bircan Bali avukatıyla beraber İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdikleri şikayet dilekçesiyle fenomen şarkıcı hakkında  'tehdit' ve 'hakaret' suçlarından 9,5 aydan 4 yıl 4 aya kadar hapsi istenmişti.

Yusuf Aktaş

Yusuf Aktaş

DURUŞMA ERTELENDİ

Tarafların avukatları katılım sağladığı duruşma İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Mütalaasını açıklayan duruşma savcısı sanık Yusuf Aktaş'ın Bircan Bali'ye karşı, "Leşsiniz, iğrenç insan, ucuzsunuz, yorumların bedelini ağır ödeyeceksiniz, sizi pişman edeceğim" ifadelerini kullandığını ve bunu da savunmasında kısmen Aktaş'ın kabul ettiğini belirtmişti.

Fenomen Reynmen

Fenomen Reynmen

Suçlamaların video görüntüleri tarafından sabit olduğu belirtilerek Aktaş'ın 'tehdit' ve 'hakaret' suçlarından 3 ay 15 günden 2 yıl 10 aya kadar hapisle cezalandırılması istenmişti. Mütalaanın ardından tarafların savunmalarını hazırlaması için dava ertelenmişti.

Reynmen hakkında hapis cezası isteniyor

Reynmen hakkında hapis cezası isteniyor

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni oyuncağının fiyatı dudak uçuklattı!

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni oyuncağının fiyatı dudak uçuklattı!
Mahmut Erkan: Kadınlarla bir araya gelmiyorum!

İLİŞKİLİ HABER

Mahmut Erkan: Kadınlarla bir araya gelmiyorum!
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un set sonrası alışveriş turu

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un set sonrası alışveriş turu

BİR YORUM YAPIN 1

Vahdettin Güneyin 2 yıl önce

2 side boş insan