Mahmut Erkan: Kadınlarla bir araya gelmiyorum!

Bir döneme damgasını vuran evlilik programlarına katılarak tanınan Meriç Erkan yıllar sonra İslam'a yönelerek adını Mahmut olarak değiştirdi. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz'a konuk olan Mahmut Erkan, "Kadınlar bir araya gelmiyorum" dedi.

Bir döneme damga vuran evlilik programlarındaki farklı tavırlarıyla hafızalara kazınan Meriç Erkan yıllar sonra tövbe ederek dine yöneldi. Adını Mahmut olarak değiştiren Erkan şimdilerde farklı bir yönüyle gündeme geldi. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk olan Erkan, Seren Serengil ve Bircan Bali'nin sorularını yanıtladı.

Meriç Erkan

Meriç Erkan

Meriç Erkan tövbe edip adını değiştirdi! Bundan sonra adım Mahmut...İLİŞKİLİ HABERMeriç Erkan tövbe edip adını değiştirdi! Bundan sonra adım Mahmut...

ESKİ GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMİYOR

Televizyondaki eski görüntülerini izlemediğini belirten Erkan, "Rabbime verdiğim bir söz var. Ben bir daha bu günahlarımı, senin hoşlanmayacağın şeyleri yapmayacağım dedim. Bu şekilde Nasuh tövbemi yaptım. Bir günahına tövbe edip onu bir daha yapmayan hiç onu işlememiş gibidir. Şu an hayırsız gözüken görüntüler hayra dönmüş durumda. Ben o dönemler ekranda olmasaydım bu dönüş böyle ekrana yansımayacaktı" şeklinde konuştu.

Mahmut Erkan

Mahmut Erkan

"AZİZ MAHMUD HÜDAYİ'YE AYRI BİR GÖNÜL BAĞIM VAR"

Katıldığı programda Mahmut olarak değiştirdiği ismin hikayesini anlatan Erkan, "Peygamber efendimizin 4 adından biri Mahmut'tur. Bir de benim Aziz Mahmud Hüdayi'ye ayrı bir gönül bağım vardır. Benim manevi bir yolculuğum olmuştu. Ben Peygamberimizin isimlerinden birini almak istedim. Kuran'dan bir ismim olsun istedim" dedi.

Söylemezsem Olmaz programı

Söylemezsem Olmaz programı

"BAYANLARLA BİR ARAYA GELMİYORUM"

Erkan, programa katılmak için nasıl ikna olduğunu şu sözlerle aktardı:

"Beni aradıklarında söyledim ben bayanlarla bir araya gelmiyorum. Sizi tenzih ediyorum. Benim İslamiyet'in kuralları açısından bayanlarla yan yana gelmem sakıncalı olur dedim. Arayan kişi de dedi ki 'Sadece bayanlarla bir arada değilsiniz. Stüdyo kalabalık yalnız olmayacaksınız' deyince ikna oldum." Ardından Mahmut Erkan, Bircan Bali ve Seren Serengil'e "Siz benim bacımsınız" ifadelerini kullandı.

Reynmen ve Bircan Bali davası sonuçlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Reynmen ve Bircan Bali davası sonuçlandı!
İstanbul Kent Festivali'ne bomba isim! R&B şarkıcı Jason Derulo

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul Kent Festivali'ne bomba isim! R&B şarkıcı Jason Derulo

BİR YORUM YAPIN 1

Birsen 2 yıl önce

Yüce Allah'ın Tövbe kapısı kıyamete kadar kapanmaz mış ne mutlu ona