Kıvanç Tatlıtuğ ayrılık kararıyla şoke etti! Kimse beklemiyordu

Psikiyatr, yazar ve sunucu olan Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleminden çıkan Masumlar Apartmanı ve Camdaki Kız'ın ardından Kral Kaybederse isimli eserinin de dizi uyarlaması için hazırlıklara başlanmıştı. Bir süredir başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ'un olacağı biliniyordu. Başarılı oyuncudan beklemedik bir atak geldi. İşte tüm detaylar...

Son olarak Yakamoz S-245 projesiyle dijital bir platform olan Netflix'te izleyiciyle buluşan Kıvanç Tatlıtuğ, ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanacak olan Kral Kaybederse dizisi için düşünülmüştü.

Star TV'nin iddialı projelerinden olacağı düşünülen Kral Kaybederse'de başrolü üstlenecek olan Tatlıtuğ'a eşlik etmesi için Aşk-ı Memnu'daki unutulmaz rol arkadaşı Beren Saat'e, Büşra Develi'ye ve Serenay Sarıkaya'ya teklif götürülmüştü. Merakla beklenen Kral Kaybederse dizisinde Tatlıtuğ'un partnerinin Serenay Sarıkaya olduğu bildirilmişti. Ancak Tatlıtuğ cephesinden beklenmeyen bir karar geldi.

PROJEDEN ÇEKİLDİ!

Yoğun iş temposuyla gündeme gelen Tatlıtuğ, son olarak Beren Saat ile Last Call İstanbul filminde rol aldı. Star TV'de ekranlara gelmesi beklenen Kral Kaybederse dizisinin başrolü için ismi geçen Tatlıtuğ'un, ani bir kararla projeden çekildiği öğrenildi.

Kıvanç Tatlıtuğ ekranlara geri dönüyor

Kıvanç Tatlıtuğ ekranlara geri dönüyor

DİZİNİN YÖNETMENİ BELLİ OLDU

Star TV'de ekranlara gelmesi beklenen projenin yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı oturacak. İddialaa göre Masumlar Apartmanı dizisi ekibi, boşluğu bu diziyle dolduracak.

KIVANÇ'IN YENİ PARTNERİ KİM?

Projeden projeye koşan başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisinde başrolü paylaşacağı oyuncunun Beren Saat olması beklenirken anlaşma Serenay Sarıkaya ile yapıldı. Böylelikle Tatlıtuğ ve Sarıkaya birlikte ilk kez kamera karşısına geçecek.

NE OLMUŞTU?

OGM Pictures yapımın imzasını atacağı, yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı'nın oturacağı Kral Kaybederse'de Tatlıtuğ'a partner olması için Sarıkaya'nın yanı sıra daha önce Büşra Develi ve Beren Saat ile görüşmeler yapılmıştı.

Kıvanç TatlıtuğİLİŞKİLİ HABERKıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Aşıklar Bayramı fragmanı yayınlandı! Aşıklar Bayramı konusu nedir?

Aşk-ı Memnu'nun unutulmaz ikilisi Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat, Netflix'e çekilen aşk konulu bir film için sete çıktı. İkilinin Kral Kaybederse dizisi için de bir arada olup olmayacağı merak konusu olmuştu.

büşra develi

büşra develi

KRAL KAYBEDERSE'NİN KONUSU

İyi görünümlü, narsist ve etik dışı bir yaşama sahip olan Kenan'ın, çocukluğundan bugüne kadar oluşan karakterini konu alıyor. Kadınlar tarafından baş tacı edilmiş bu adam, kendini bir anda yerle bir edilmiş olarak buluyor. 

beren saat

beren saat

KRAL KAYBEDERSE DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Kral Kaybederse uyarlamasının ne zaman başlayacağı konusunda henüz net bir açıklama yapılmadı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Dilan Çıtak kına gecesinde duygusal anlar yaşadı! ​

İrem Derici yine isyanlarda! Bir telefon kılıfı dedi ve...

İLİŞKİLİ HABER

İrem Derici yine isyanlarda! Bir telefon kılıfı dedi ve...
Siverek'ten bir başarı hikayesi daha: Şanlıurfa ekonomisi kadın istihdamı ile büyüyor

İLİŞKİLİ HABER

Siverek'ten bir başarı hikayesi daha: Şanlıurfa ekonomisi kadın istihdamı ile büyüyor
Emel Sayın'dan beklenmedik estetik açıklaması: "Doktorumu arayıp..."

İLİŞKİLİ HABER

Emel Sayın'dan beklenmedik estetik açıklaması: "Doktorumu arayıp..."

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 2

Denizci 1 yıl önce

Krala bak...

Bir Dost 2 yıl önce

Hem yakışıklı hem de iyi oynuyor ama dizileri bi türlü tutmadı...

Toplam 1 beğeni