Nusret Gökçe'den anlamlı hareket! 'Las Vegas'a Türk bayrağı astık'

Saltbae (Tuzlama) hareketiyle tüm dünyada fenomen haline gelen Nusret Gökçe, bir hayalini daha gerçekleştirdi. Gökçe, Las Vegas'ta da bir şube açtı. Nusr-Et’i dünya çapındaki 32 lokasyonuyla dev bir marka haline getiren ünlü şef ve girişimci, “Vegas’a Türk bayrağı astık” dedi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Tuz serpme hareketiyle dünya çapında ünlenen Nusret Gökçe, Londra'nın göbeğindeki lüks restoranını geçtiğimiz ay açmıştı. Türkiye'nin yanı sıra ABD, İspanya, Dubai ve Yunanistan'da çok sayıda restoranı bulunan Nusret, yeni restoranını Las Vegas'ta açtı. Nusret, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Instagram'da 42.4 milyon takipçisiyle dikkatleri çekti! Şöhretin meyvelerini toplayan ünlü restorancı dünyanın dört bir yanında yatırıma geçti.

nusret las vegasta şube açtı

nusret las vegasta şube açtı

32'NCİ RESTORAN AÇILDI

Frank Sinatra, Elvis Presley, Dean Martin, Celine Dion gibi ikonik isimlere, dünyanın en pahalı boks müsabakalarına ev sahipliği yapan Las Vegas şehrinde göz alıcı restoranıyla Nusr-Et de yerini aldı. Dekoru, iki katlı büyük alanı ve menüsüyle Nusr-Et deneyimini yaşamak isteyenlerin akınına uğrayan restoran, geçen hafta devler ligine yakışır bir açılış yaptı. Nusr-Et’i dünya çapındaki 32 lokasyonuyla dev bir marka haline getiren ünlü şef ve girişimci Nusret Gökçe, “Vegas’a Türk bayrağı astık” dedi. Nusret bir hayalini gerçekleştirdiğini açıkladı.

nusret et

nusret et

Hazal Kaya'nın başrolünde olduğu 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' bekleneni vermedi mi?

İLİŞKİLİ HABER

Hazal Kaya'nın başrolünde olduğu 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' bekleneni vermedi mi?
Kadir İnanır'ın acı günü! Ablasının cenazesine katılmadı

İLİŞKİLİ HABER

Kadir İnanır'ın acı günü! Ablasının cenazesine katılmadı
Uğur Arslan'dan dikkat çeken açıklamalar: Hapishaneden tehdit mesajları aldım

İLİŞKİLİ HABER

Uğur Arslan'dan dikkat çeken açıklamalar: Hapishaneden tehdit mesajları aldım
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Cem ersoylu 1 yıl önce

Nusret sen Türk'ün gururusun hele Türk bayrağımızı Amerika'da sırtına alıp gezdinya seni birdefa daha sevdik

Kader 2 yıl önce

Adam dağın birinden geldi hiçbir eğitim almadan sirf şovlar yaparak dünyaya yayıldı işini de iyi yapiyor belli ki ama daha çok şov dan ekmek yiyor. Iste bu başarıdır zengin birisinin daha zengin olması başarı değildir ama bu kadar fakirlikten bu kadar zenginliğe geçmesi başarıdır.Burak diye bi şovmen çocuk daha var yemekleri gerçekten güzel ama o bunun kadar olamadi

Toplam 1 beğeni

İsim 2 yıl önce

Eğer Allah sana bir hayır dilerse, O’nun lütfunu engelleyebilecek de yoktur. O, bunu kullarından dilediğine eriştirir. O, çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir.

Toplam 10 beğeni

Gurbetçi 2 yıl önce

Bravo tek markamız Nusret

Toplam 8 beğeni