Mustafa Keser bu defa ağır konuştu: Domates atılması gereken adamlara sanatçı diyorlar!

Geçtiğimiz günlerde Ekotürk TV'de yayınlanan Pembe Masa programına konuk olan şarkıcı Mustafa Keser, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Keser, Bülent Ersoy'u hedef alarak "Onunla program yaptığım için kendime kızgınım" şeklinde konuştu.

Bir dönem "Benzemez Kimse Bize" programını birlikte sunan Bülent Ersoy ve Mustafa Keser arasında sular durulmuyor. Ekotürk TV’de yayınlanan "Pembe Masa" programına konuk olan Mustafa Keser, Bülent Ersoy hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu.

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser kavgası bitmek bilmiyor! Dava üstüne dava... İLİŞKİLİ HABERBülent Ersoy ve Mustafa Keser kavgası bitmek bilmiyor! Dava üstüne dava...

Mustafa Keser

Mustafa Keser

"NEDEN KABUL ETTİM DİYE KENDİME KIZIYORUM!"

Kendine kızgın olduğunu söyleyen Keser, "Programı kabul ettiğim için kendime kızıyorum. Benim 30 senedir kimseyle bir problemim yok. Hiçbir assolist ile çalışmadım zaten. Bülent Ersoy ile bir program yapmıştık. O benim için kaza kurşunu gibi bir şey olmuştu. O da olmadı zaten, baştan belliydi. Benim kimseye ihtiyacım yok zaten. Ben hatta pek istememiştim pozisyon itibarıyla bu şekilde olmasını. Polat Yağcı’nın ısrarıyla iyi hadi olsun falan dedim. Yoksa benim gönülden tasvip ettiğim bir durum değildi. Nitekim de gönlümüze göre oldu ve bitti. Ben bu programı neden kabul ettim diye kendime kızıyorum." şeklinde konuştu.

Mustafa Keser ve Bülent Ersoy

Mustafa Keser ve Bülent Ersoy "Benzemez Kimse Bize" programı

"O SANATÇIYSA BEN NE OLUYORUM?"

"Sanatçı dendiği için kendilerini sanatçı zanneden bir sürü güruh var" diyen Keser, müzik camiasını eleştirileriyle topa tuttu. Kendisine sanatçı denilmesinden rahatsız olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı şöyle konuştu:

"Hatta bana sanatçı denmesi pek hoşuma gitmez. Neden? Bana müzisyen-şarkıcı derseniz daha memnun olurum. Çünkü kafasına patates, domates atılması gereken adamlara bu ülkede sanatçı deniyor. Onların yanında ben sanatçı olarak anılmaktan hicap ederim, utanırım. Yani ben hakaret telakki ederim. Şimdi o sanatçıysa ben ne oluyorum? Onun için bana müzisyen-şarkıcı derseniz cuk oturur."

Mustafa Keser ve Volkan Konak

Mustafa Keser ve Volkan Konak

Esra Erol'da yer yerinden oynadı! Ceylan o soruyu duyunca kayınpederine saldırdı

İLİŞKİLİ HABER

Esra Erol'da yer yerinden oynadı! Ceylan o soruyu duyunca kayınpederine saldırdı
Merve Dizdar'ın gizemli arkadaşı ortaya çıktı! Meğer gerçek başkaymış...

İLİŞKİLİ HABER

Merve Dizdar'ın gizemli arkadaşı ortaya çıktı! Meğer gerçek başkaymış...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0