Esra Erol'da yer yerinden oynadı! Ceylan o soruyu duyunca kayınpederine saldırdı

Ekranların fenomen programı Esra Erol'da geçtiğimiz günlerde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Evden kaçan Ramazan ve Ceylan aileleriyle barışmak istediği için Esra Erol'dan yardım istemişti. Yaşanan olayların ardından Adana'ya baba ocağına dönmeye karar veren Ceylan, kayınpederinin sorusunun üzerine çileden çıktı ve Ramazan Bey'e saldırdı.

Gündüz kuşağının sevilen programı Esra Erol'da her hafta birbirinden ilginç konu ve konuklar ekrana geliyor. Geçtiğimiz günlerde programa katılan Ramazan ve 3 aylık hamile olan Ceylan aileleriyle barışmak için Esra Erol'dan yardım istemişti. 

Esra Erol

Esra Erol

Ailesiyle aralarındaki buzları eritmek isteyen Ceylan'ın programa katılmasının ardından şoke eden bir gerçek daha gün yüzüne çıktı. Ceylan'ın annesi Azize Ülgen'in daha önceden 'kızım kayıp' diyerek programa geldiği öğrenildi. Kızını canlı yayında gören Azize Hanım, telefonla programa bağlanarak "Benim Ceylan diye bir kızım yok" şeklinde konuştu.

Esra Erol

Esra Erol

İlerleyen günlerde aileleriyle aralarındaki sorunları çözen genç çiftten Ceylan abisine teslim edilmişti. Ancak önceki gün Ramazan Bey canlı yayında Ceylan'ın ailesinin evinde kalan oğlu Ramazan'a seslenerek 'evine dön' ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Ramazan ve Ceylan soluğu Ramazan Bey'in yanında aldı. 

Esra Erol Ceylan

Esra Erol Ceylan

Ceylan kayınpederinin elini öptükten sonra Ramazan Bey "Onlara ev kurdum orada yaşasınlar. Ancak beni rezil ettiler, benim evime girmezler" dedi. Ceylan ise, "Bundan sonra bu evde kalacaksınız değil mi? Bir yere gitmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna "Kendimizi toparlayana kadar buradayız" şeklinde yanıt verdi. 

Ceylan'ın cevabından rahatsız olan Ramazan Bey "Her zaman buradasınız, beni dinleyeceksiniz. Başka yere gitmek yok!" diyerek gelinini susturdu. Tam bu esnada ikili arasında gerginlik artınca Ramazan Bey Ceylan'a dönerek "Bu kaçıncı eşin?" dedi. Bunu duyan Ceylan öfkeden deliye döndü ve kayınpederinin üzerine yürüyüp saldırdı.

Esra Erol

Esra Erol

Aile arasında yaşanan gergin anlar hem stüdyodakileri hem de ekran başındaki izleyenleri şoke etti. 

Esra Erol

Esra Erol

Şarkıcı Keke Wyatt 11'inci çocuğuna hamile!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Keke Wyatt 11'inci çocuğuna hamile!
Mustafa Keser bu defa ağır konuştu: Domates atılması gereken adamlara sanatçı diyorlar!

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Keser bu defa ağır konuştu: Domates atılması gereken adamlara sanatçı diyorlar!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Ceyloon 2 yıl önce

Ceylan çok iyi yaa. Fenomen fenomen :))

Toplam 1 beğeni