Diyaliz tedavisi gören İlhan İrem'in en büyük isteği ortaya çıktı! Eğer iyileşirse...

1970’li yıllarda Türkçe sözlü pop müziğe damgasını vuran usta sanatçı İlhan İrem, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Ünlü şarkıcının en büyük arzusu ortaya çıktı.

Türk pop müziğinin usta isimlerinden İlhan İrem böbrek rahatsızlığı teşhisi konulmuştu. Ayrıca ünlü şarkıcının diyaliz tedavisi gördüğü ve durumunun ağırlaştığına ilişkin haberler çıkmıştı. Sağlık sorunlarıyla gündeme gelen usta sanatçı İlhan İrem'in en büyük arzusu ortaya çıktı.

Gazeteci Arif Hür, bir süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan 66 yaşındaki İlhan İrem'in en büyük hayalini açıkladı. Hür, "İlhan İrem, tam anlamıyla sağlığına kavuşursa Peru'ya gidecek" dedi.

İşte Arif Hür'ün o yazısı…

“66 yaşındaki İlhan İrem'in en büyük arzusu ortaya çıktı. Edindiğim bilgiye göre; İlhan İrem'in en büyük arzusu Güney Amerika'da bulunan Peru'da konser verebilmekmiş.

Yakın çevresine sık sık bu hayalinden bahseden usta sanatçı, Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan Machu Picchu'da barış, özgürlük, çocuklar, kadınlar ve doğa adına bütün insanlara seslenebileceği bir konser vermeden bu dünyadan göçmek istemiyormuş.”

 

ilhan iremin sağlık durumu

ilhan iremin sağlık durumu

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Usta sanatçı gelişmeler karşısında suskunluğu paylaştığı bir fotoğrafla bozdu. Sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafla hakkında çıkan iddialara karşılık veren İlhan İrem, gönderisine "Tüm zamansızlıkları içinde sevginin...(27 Şubat 2022)" notunu düştü.

Ünlü sanatçının paylaşımı, hayranlarını sevindirdi.

Merhum Müslüm Gürses'in 'mutlu ol yeter' albümü davalık oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Merhum Müslüm Gürses'in 'mutlu ol yeter' albümü davalık oldu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

sadet 2 yıl önce

nereye gidersen git kime ne mümkünse oralarda kal

A.Yılmaz 2 yıl önce

Allahım sen benim aklımdan geçeni biliyon tez zamanda ya rab

aspnetturkiye.com 2 yıl önce

adam müslümanmı ki dua edelim * şarkılarında kilise müzigi çalıyordu bazı sözöleri var fecehat

Toplam 5 beğeni

misafir 2 yıl önce

Bu adam Allah'a inanmıyordu ki! Ne diye inanmadığı inançtan dua bekliyor? Yoksa iman etti de haberimiz mi yok? İnşaalah öyledir. Eğer öyleyse Allah hayırlı şifa versin.

Toplam 5 beğeni

Yiğido 2 yıl önce

Dualarla iyi olunca tekrar Halıkına isyana kaldığın yerden devammı edeceksin

Toplam 3 beğeni