Mine Mutlu'nun hayatı diziye konu olmuştu!Kızı, annemin sırrı ortaya çıktı diyerek davacı oldu!

1990 yılında hayatını kaybeden mine Mutlu'nun hayatı dizi oldu. Dijital bir platformda ekrana getirilen Selin Şekerci'nin Mine Mutlu'ya hayat verdiği dizinin ardından Büşra Çulha şikayetçi oldu. Mine Mutlu'nun kızı Büşra Çulha, "Annemin sırları iznimiz olmadan açığa çıkarıldı, şikayetçiyim" dedi.

Bir döneme oynadığı filmler ile damga vuran ve 1990 yılında hayatını kaybeden Mine Mutlu'nun hayatı dizi oldu. Mine Mutlu'nun ailesi ise hayatının dizi olmasından rahatsız oldu.

Mine Mutlu'nun kızı Büşra Çulha, "Annemin sırları iznimiz olmadan açığa çıkarıldı, şikayetçiyim" dedi. Büşra Çulha, dizide annesine saygısızlık yapıldığı iddiasında bulundu.

Dizide Selin Şekerci'nin annesini canlandırdığını belirten Çulha, "Annemin yaşam öyküsü ve anıları bizim iznimiz olmadan birebir kopyalanıp maddi kazanç elde edilmeye çalışılmıştır" dedi.

HATIRASINA HAKARET

Çulha, dizi yüzünden Mutlu'nun yaşadığı ve bilinmesini istemediği olayların paylaşıldığını belirtip manevi değerlere saldırıda bulunulduğunu vurguladı.

Kişinin hatırasına hakaret suçu işlendiğini de ifade eden Çulha, dizinin yayınlandığı platform ve yapım şirketi hakkında şikayette bulundu. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Meghan Markle ve Prens Harry'den Ukrayna'ya destek çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Meghan Markle ve Prens Harry'den Ukrayna'ya destek çıktı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

işte öyle 2 yıl önce

parayı aldığında susarsın...