Meghan Markle ve Prens Harry'den Ukrayna'ya destek çıktı

Rusya'nın Ukrayna'ya işgal etmesine tüm dünyada tepkiler çığ gibi büyüyor. Son olarak Ukrayna'ya destek verenler arasına Meghan Markle ve Prens Harry de katıldı.

Prens Harry ve Meghan Markle da Rusya’nın saldırısına uğrayan Ukrayna’ya destek çıktı. Kraliyetten ayrılarak ABD’ye taşınan çift, NAACP Image Ödülleri’nde Başkanlık Ödülü’nü alırken sahnede bir konuşma yaptı. İkili, Teksas'ta bir kadın sığınma evine yardım etme, aşı eşitliğini teşvik etme ve toplum yardım merkezleri oluşturma çalışmalarından dolayı ödülü kabul ederken, Prens Harry, Rusya'nın işgalinin ardından Ukrayna'daki çatışmaya dair konuştu.

Harry, konuşmasına, “Küresel bir topluluk olarak sürekli desteğimize acilen ihtiyacı olan Ukrayna halkına teşekkür etmek istiyoruz” diye başladı.
 
Harry ayrıca, NAACP ödülüyle onurlandırıldıkları için mutlu olduklarını söylerken, “Mükemmel eşimden çok farklı bir geçmişe sahip olduğumu söyleyebilirim, ancak hayatlarımız bir nedenden dolayı bir araya getirildi. Hizmet dolu bir yaşam taahhüdünü, adaletsizlikle mücadele sorumluluğunu ve en çok gözden kaçanların dinlenmesi gereken en önemli şeyler olduğu inancını paylaşıyoruz” ifadesini kullandı.

Arda Kural'dan yıllar sonra gelen 'çocuk' itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Arda Kural'dan yıllar sonra gelen 'çocuk' itirafı!
Mine Mutlu'nun hayatı diziye konu olmuştu!Kızı, annemin sırrı ortaya çıktı diyerek davacı oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Mine Mutlu'nun hayatı diziye konu olmuştu!Kızı, annemin sırrı ortaya çıktı diyerek davacı oldu!
Oscar ödüllü Javier Bardem Ukrayna için sokağa çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Oscar ödüllü Javier Bardem Ukrayna için sokağa çıktı!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0