Oscar ödüllü Javier Bardem Ukrayna için sokağa çıktı!

Dünyanın dört bir yanında başlatılan Rusya karşıtlı protestolarda ünlü isimlerde yer aldı. İspanya'daki Moskova Büyükelçiliği önünde önceki gün gerçekleşen protestoda Javier Bardem görüntülendi. Bardem, sert bir dille yapılanları eleştirdi. Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik yaptığı işgali, İsrail'in Filistin halkı üzerinde yıllardır devam ettirdiği işgale benzetti. Oscarlı oyuncu bunun "vahşet" olduğunun altını çizdi.

52 yaşındaki Javier Bardem, 2000 yılında Before Night Falls filmiyle En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar'ı almıştı. Pablo Escobar'ı oynayan oyuncu İspanya'daki Rusya karşıtlı gösterilerde görüntülendi.

javier bardem

javier bardem

Bella ve Gigi Hadid kardeşlerden zehir zemberek sözler: Dünya için bir tehditİLİŞKİLİ HABERBella ve Gigi Hadid kardeşlerden zehir zemberek sözler: Dünya için bir tehdit

Panelope Cruz'in eşi olan Bardem, gün boyu protestolara destek verdi.

javier Bardem

javier Bardem

İspanya'nın Madrid şehrindeki Moskova Büyükelçiliği önünde eylem yapan oyuncu olayların bir "Vahşet" olduğunu dile getirdi. Bir an önce bu işgal girişiminin durdurulması gerektiğinin altını çizdi. 

RUSYA'NIN İSRAİL'DEN BİR FARKI YOK!

Bardem, 2014 yılında İsrail'in Filistinlilere her yıl düzenlediği soykırımı sert bir dille eleştirmişti. İsrail'in katil bir devlet olduğunu söyleyen oyuncu, tüm tepkilere rağmen yayınladığı mektuptan vazgeçmemişti.

javier bardem

javier bardem

Aksine yaptığı açıklamalara devam ettirmişti. Bardem, Rusya'nın da Ukrayna'ya, İsrail'in Filistinlilere yaptığı kanlı işgalin aynısını yaptığını söyledi. Sözlerinin arkasında olduğunu belirten oyuncu, dünyada bu tür olayların yaşanmasına izin verilmemesi gerektiğinin altını çizdi. 

Meghan Markle ve Prens Harry'den Ukrayna'ya destek çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Meghan Markle ve Prens Harry'den Ukrayna'ya destek çıktı

BİR YORUM YAPIN 8

altan 2 yıl önce

İspanyolların Güney ve Kuzey Amerika'da kestiği dam sayısı Rusya nüfusuna yakındır dostum, senin ırkın da aynı haltları yemiş.

taner hekimoğlu 2 yıl önce

5 çetenin hangisi hırlı ki. ? Çetenin adamlarından sisi , kadirov mesela. Dünya yı haydutlar yönetiyor.

Nusret 2 yıl önce

Vay be adamın dibiymişsin be aslanım.Allah sana islamla şereflenmeyi nasip etsin

Oya 2 yıl önce

Ukrayna'yı bu hale getiren, israil için çalışan abd'dir. rusya, çaresizlikten bu hareketi yapmıştır.

iyidere 2 yıl önce

Peki filistin için ne yaptınız..

Yorumların Tümünü Okuyun