Yasak Elma'nın kadrosuna sürpriz isim!

Fox TV'de 5. sezonuyla ekranlara gelmeye devam eden Yasak Elma'nın kadrosuna sürpriz bir isim dahil oluyor. Uzun zamandır izleyici karşısına çıkmayan Şebnem Dönmez Yasak Elma ile tekrar ekranlara çıkıyor.

Med Yapım imzalı başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen gibi isimlerin bulunduğu Yasak Elma dizisine sürpriz bir isim daha dahil oluyor. Son birkaç sezondur genellikle aile değerlerine karşı aldığı hedefi mizah yoluyla ekranlara yansıtmaya başlayan Yasak Elma'da hikayelerin değişmesinin yanı sıra yeni oyuncular da katılmaya devam ediyor. 5. sezonuyla pazartesi akşamları Fox TV'de yayınlanmaya devam eden diziye, Medcezir'de Asude karakteriyle dikkatlerden kaçmayan Şebnem Dönmez dahil oluyor. 

şebnem dönmez

şebnem dönmez

HANDAN KILIÇ KARAKTERİNE HAYAT VERECEK

Yasak Elma izleyenlerinin karşısına çıkacak Dönmez, Handan Kılıç karakterini canlandıracak. Diziye katılacak yeni karakter ile ilgili Med Yapım sosyal medya hesabından, "Harika bir haberimiz var! Şebnem Dönmez Yasak Elma'da! Peki sizce Şebnem Dönmez'in canlandıracağı Handan Kılıç kim?" notuyla paylaşım yaptı.

Selena'nın Kıvılcım'ı Hazal Şenel'in son hali ağızları açık bıraktırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Selena'nın Kıvılcım'ı Hazal Şenel'in son hali ağızları açık bıraktırdı!

BİR YORUM YAPIN 0