Bergen'in mezarı kafesle korunuyor!

Eski eşi Halis Serbest tarafından canına kıyılan Bergen'in mezarı kafesle korunuyor. Serbest'in "Seni mezarında bile rahat bırakmayacağım" tehdidi nedeniyle ünlü şarkıcının annesi kabristanın etrafına kafes yaptırarak korumaya aldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bir döneme damgasını vurmuş olan arabesk şarkıcı Bergen'in yaşadığı içler acısı hayatı filmlere konu olurken, 'Acıların Kadını' olarak anılan ünlü şarkıcıya mezarında da rahat yok. Serbest'in "Seni mezarında da rahat bırakmayacağım" tehditlerine karşın ünlü şarkıcı Bergen'in annesi kabristanı, etrafına kafes yaptırarak korumaya aldı.

bergen

bergen

BERGEN'İN MEZARI NEDEN KAFESTE?

1980'li yıllara damgasını vuran arabesk müziğin kraliçesi olarak anılan Bergen'in kabristanının kafes içinde olduğunu görenler şaşkına döndü. İddiaya göre ünlü şarkıcı Bergen'in mezarının kafesle çevrilmesine eski eşi Serbest'in "Seni mezarının bile rahat bırakmayacağım" tehditleri neden oldu. Bergen'in annesinin, Serbest'in bu tehditleri karşısında mezarı kafesle çevirdiği öğrenildi.

bergene mezarında da rahat yok

bergene mezarında da rahat yok

NE OLMUŞTU?

Ünlü arabesk şarkıcısı Bergen'in hayat hikayesini anlatan Bergen filmi geçtiğimiz gün vizyona girdi. Eski eşi tarafından hayatı boyunca gördüğü işkenceler sonucunda öldürülen şarkıcı Bergen'in büyük yankı uyandıran filminin vizyona girmesinin ardından Halis Serbest Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programına telefonla bağlanarak kendisine yöneltilen sorulara yanıt vermişti.

Bergen'in önce yüzüne kezzap atıp sonrasında da canına kıyan Halis Serbest, film için kendisinden izin alınmadığını söyleyerek "Bana 'canavar' diyen o bayana hiç yakıştıramadım. Ben canavar değilim. Ben her şeyden önce bir insanım. Bir film yapıyorlar. Hiç olmazsa benim onayımı almış olsalardı, gerçekten de çok iyi bir film çıkardı ortaya. Hayali bir senaryo hazırlamışlar. Hayali bir film. Olayların nerede geçtiğini bile bilmiyorlar. Gelirsiniz Adana’da yaparsınız filmi. Adana’da geçti benim olaylarım." şeklinde şoke eden açıklamalarda bulundu.

Halis Serbest

Halis Serbest

Serbest'in filmin tamamen hayali olaylardan ibaret olduğunu söylemesi üzerine Bircan Bali ve Seren Serengil çılgına döndü. Ünlü sunucular Halis Serbest'e "Bergen'i siz öldürmediniz mi? Yüzüne kezzap atmadınız mı? Pişman mısınız?" deyince Serbest "Hayır, pişman değilim." şeklinde yanıt verdi. 

Bergen ve Halis Serbest

Bergen ve Halis Serbest

Daha önce Bergen'in kendisini defalarca aldattığını söyleyerek yaptıklarından utanç duymayan Halis Serbest'in tavırları hem stüdyodakileri hem de ekran başındaki izleyenleri çılgına çevirdi.

Bergen

Bergen

Serbest'in açıklamalarının ardından Seren Serengil "Sizinle konuşacak hiçbir şeyimiz yok. Siz okumuş birisi değilsiniz belli. Bir cehalet var. Namus kavramı şarkı söylemekle ölçülemez. Kendini aldattığını düşündüğün kadınla yüzüne kezzap attıktan sonra beraber olmaya devam edemezsiniz", Bircan Bali ise "Siz aileniz için kötü bir örneksiniz. Ailenizde bir katil var. Ve hala pişman değilsiniz." dedi. Sinirlenen Halis Serbest hakaret ve küfür edince yayından alındı.

Bergen

Bergen

Bergen filmi galasına çevik kuvvet! Yapımcılar ölümle tehdit ediliyor

İLİŞKİLİ HABER

Bergen filmi galasına çevik kuvvet! Yapımcılar ölümle tehdit ediliyor
Seren Serengil'den tepki çeken 'Bergen' yorumu: Şehirde yetişmiş kadından...

İLİŞKİLİ HABER

Seren Serengil'den tepki çeken 'Bergen' yorumu: Şehirde yetişmiş kadından...

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0