Seren Serengil'den tepki çeken 'Bergen' yorumu: Şehirde yetişmiş kadından...

Ünlü sunucu Seren Serengil, vizyona giren 'Bergen' filmiyle ilgili şok eden ifadeler kullandı. 'Bergen' filmindeki müzikleri yorumlayan Serengil, "Şehirde doğmuş ve büyümüş bir kadından Bergen şarkısını dinlersen tat alamazsın. Arabesk müzik en çok kıro kadınlara yakışıyor" diyerek tepki çekti.

80'li yıllara sesiyle damga vuran ve adından söz ettiren şarkıcı Bergen, evliliği boyunca psikolojik ve fiziksel şiddet uygulayan eşi Halis Serbest tarafından 1989 yılında öldürülmüştü. Ünlü arabesk şarkıcısının hayatını konu alan 'Bergen' filminde, başrolde Farah Zeynep Abdullah yer aldı. Bergen'in trajik hayat hikayesinin konu alındığı filmde, parçaların bir kısmını Gülşen seslendirdi. Vizyona giren film hakkında Seren Serengil, Bergen filmiyle ilgili şok eden bir eleştiri yaptı.

"MODERN KADININ YAŞAM TARZINDA ARABESKLİK YOKTUR"

Ünlü sunucu, "Bergen'in gırtlağına sahip olan tek isim Mehtap Yılmaz. Onun dışındaki Bergen şarkıları bana geçmedi. Arabesk şarkıları mahalleden gelen kadınlar ve romanlar güzel okuyor. Modern bir kadının yaşam tarzında arabesklik yoktur. Şehirde doğmuş ve büyümüş bir kadından Bergen şarkısını dinlersen tat alamazsın. Gülşen kendi tarzında iyi yorumlamış ama kıro bir kadın değil. Bu büyük bir eksik" diyerek dikkat çekti.

"KIRO KADINLARA YAKIŞIYOR"

Sözlerini sürdüren Serengil, "Arabesk müzik en çok kıro kadınlara yakışıyor" diyerek şok etti. Serengil'in bu çıkışla kimi hedef aldığı merak konusu oldu.

Gülşen, filmde Bergen'in 'Sen Affetsen Ben Affetmem' adlı şarkısını seslendirdi.

Hazal Kaya'nın başrolünde olduğu 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' bekleneni vermedi mi?

İLİŞKİLİ HABER

Hazal Kaya'nın başrolünde olduğu 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' bekleneni vermedi mi?
Bergen'in mezarı kafesle korunuyor!

İLİŞKİLİ HABER

Bergen'in mezarı kafesle korunuyor!
Hadise çocukluk fotoğrafını paylaştı! Görenler şaşkına döndü

İLİŞKİLİ HABER

Hadise çocukluk fotoğrafını paylaştı! Görenler şaşkına döndü

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 3

ASILBEY@06ÇUBUK 2 yıl önce

Serengil KIRO kadın kelimesini kullanma cesaretini nereden alıyor. Şehir hayatından uzak yaşamıyla,mücadelesiyle,verdiği emeklerle,hoşgörüsüyle yaptığı ANALIK ile ülkesinin geleceğine yeni nesil yetiştirmekte,vatan,din,bayrak için gözünü kırpmadan ölecek kınalı kuzu yetiştirmekte,insanların temel yaşamı için gıda yetiştirmeye katkıda bulunmakta,bunca fedakarlıktan sonra birde sadece şehirli kadınların yaptığı kadınlığı yapmaktadır. KIRO denecek olsa buna yakışan evinde köpek beslemekten,orasını burasını boyamaktan başka halta yaramayan kadınlara denir.

Toplam 4 beğeni

harun 2 yıl önce

çok büyük mesele.

Kaan 2 yıl önce

Ne diyecemi bilemedim