Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal ile ikinci çocukları hakkında konuştu!

İkinci kez anne-baba olmaya hazırlanan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti ikinci çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyor. Sosyal medya gündeminden düşmeyen ünlü çiftin ikinci çocuklarına verecekleri isim merak konusu olurken ünlü oyuncu ve sunucu İmirzalıoğlu Ulus'ta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Geçtiğimiz günlerde Etiler Ulus'taki bir spor salonundan çıkarken görüntülenen oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu, basın mensuplarından gelen soruları yanıtlamayı ihmal etmedi. İkinci çocuklarını kucağına almak için gün sayan ünlü isim, iki hafta önce ilk çocuklarını kucağına alan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başar Dizer çiftini de ziyaret ettiğini söyledi.

"DAHA ÇOK BABAYA BENZİYOR AMA..."

İki hafta önce Kurt Efe'yi kucaklarına alarak anne-baba olma duygusunu tadan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftini ziyarete gittiğini söyleyen İmirzalıoğlu, "Bebek kime benziyor?" sorusuna, "Daha çok babanın rengini almış. Söylendiği gibi altın sarısı saçları var. Tabii çocuk bu, zamanla anneden de bir şeyler alacaktır" şeklinde konuştu. 

ünlü çift ikinci çocuklarını bekliyor

ünlü çift ikinci çocuklarını bekliyor

Trafiğin tıkanmasına neden olan Kenan İmirzalıoğlu özür diledi!İLİŞKİLİ HABERTrafiğin tıkanmasına neden olan Kenan İmirzalıoğlu özür diledi!

"HENÜZ İSİM DÜŞÜNÜYORUZ"

Ulus'ta bir spor salonundan çıkarken objektiflere yansıyan başarılı oyuncu ve sunucu İmirzalıoğlu, gazetecilerden gelen soruları ayaküstü yanıtladı. Ünlü çiftin ikinci çocuklarının dünyaya gözlerini açmaya sayılı günler kala eşi Kobal'ın sağlık durumumun iyi olduğunu belirten yakışıklı oyuncu ve sunucu İmirzalıoğlu, isim konusuna da değindi. İmirzalıoğlu ikinci çocuklarının ismini belirleyip belirlemedikleri konusunda, "Henüz isim düşünüyoruz. Karar vermiş değiliz" şeklinde açıklamada bulundu.

Alişan’ın çocukları Burak ve Eliz el öptü! Ünlülerden gülümseten Ramazan bayramı mesajları

İLİŞKİLİ HABER

Alişan’ın çocukları Burak ve Eliz el öptü! Ünlülerden gülümseten Ramazan bayramı mesajları

BİR YORUM YAPIN 0