İkiz bebek bekleyen Seray Sever'den duygusal paylaşım! 'Çok acı çekiyorum'

Ünlü oyuncu ve sunucu Seray Sever, geçtiğimiz günlerde babası Tamer Sever'in kaybıyla adeta yıkılmıştı. İkiz bebeklerini kucağına almak için gün sayan Sever, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

2018 yılında Eray Sünbül ile nikah masasına oturan oyuncu Seray Sever, geçtiğimiz aylarda ikiz bebeklerine hamile olduğunu sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşmıştı. Bebeklerini kucağına almak için heyecanlı bir bekleyiş içerisinde olan Sever, babası Tamer Sever'in ölüm haberiyle adeta yıkıldı. 8 Mart'ta koronavirüs sebebiyle babasını kaybeden ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Seray Sever ikiz bebeklerine hamile

Seray Sever ikiz bebeklerine hamile

"KIZLARIMIZ EN BÜYÜK MOTİVASYONUM"

Karnı burnunda pozlarını Instagram hesabında yayınlayan 49 yaşındaki ünlü isim, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Zaman hızla akıp geçiyor... Yaşadığımız boyut tam bir dualite; doğum, ölüm, sevinç, üzüntü, kahkaha, ağlama, saymakla bitmez. İnsanoğlu bu iniş çıkışlarla, hem hiç ölmeyecekmiş gibi doyasıya yaşamak hem de yarın ölecekmiş gibi farkındalık geliştirmek durumunda. Her aldığımız nefes şükür sebebi. Her an çok kıymetli, özellikle sevdiklerimizle paylaştığımız. Çok şanslıyım böyle bir babanın evladı olduğum için, diğer taraftan çok acı çekiyorum bu kadar yüksekten düştüğüm için. Yine de Onun istediği ve beklediği şekilde yoluma devam edeceğim. Dimdik ve güçlü yaşama sarılarak, anıları yaşatarak ve beklentilerini karşılayarak canım babam. Kızlarımız en büyük motivasyonum. Allah'ım onları lütfuyla, kolaylıkla, sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin en büyük duam. Anne olmak isteyen her kadın için deneyimlerimi ve yolumu bir bir paylaşacağım. Biz elimizden geleni yapalım ve gerisini Rabbime bırakalım."

Babasının vefatıyla heyecanına gölge düşen Sever sözlerinin devamında "Ben son aylarda insanoğlunun ne kadar aciz olduğunu kendi yaşadıklarımla anladım. İnsan acılarla büyüyor, evriliyor. Her şeye farklı bir perspektiften bakabilmek, inançlı olmak, evrende her şeyin enerji olduğu bilincinde olmak ve hiç bir şeyin kaybolmadığını idrak edebilmek dayanma gücü veriyor. Akıştayım, tevekküldeyim ve canım babam içimde yaşıyor, en güvenli yerde" şeklinde konuştu.

Seray Sever

Seray Sever

Kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşıma ünlü isimlerden de çok sayıda destek mesajı geldi. Sinem Kobal paylaşımı görür görmez beğenirken Nefise Karatay, Gülben Ergen, Ivana Sert gibi isimler yaptıkları yorumlarla Sever'e destek verdi.

Seray Sever sosyal medya hesabından duygusal paylaşımda bulundu

Seray Sever sosyal medya hesabından duygusal paylaşımda bulundu

BABASININ ACISIYLA YIKILMIŞTI!

Koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren ünlü oyuncu Seray Sever’in babası Tamer Sever, Muğla'nın Bodrum ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Babasının cenazesinde ayakta durmakta zorlanan Seray Sever, hüngür hüngür ağlayarak mezarın başından bir an olsun ayrılmadı. 

Seray Sever

Seray Sever

İkiz bebek heyecanı yaşayan Sever, babasına veda ederken "Her şey çok iyi gidiyordu. İşlerim için İstanbul’da bulunuyordum. Babamın vefat haberini alınca yıkıldım, çok üzgünüm. En çok da maalesef torununu görmek nasip olmadı. Durumu iyiydi, bir anda 'entübe ettik' dediler, sonra acı haberi aldık. Allah herkese benim babam gibi bir baba nasip etsin" şeklinde konuştu.

Seray Sever

Seray Sever

Kılınan namazın ardından Tamer Sever, Ortakent Mezarlığı'na defnedildi. Okunan duaların ardından ünlü oyuncu, babasının mezarına çiçek bırakmayı ihmal etmedi.

Sever Sever ve babası Tamer Sever

Sever Sever ve babası Tamer Sever

SERAY SEVER'İN BABASI TAMER SEVER HAYATINI KAYBETTİ!

2018 yılında nikah masasına oturduğu Eray Sünbül ile "ikiz bebek" heyecanı yaşayan oyuncu ve sunucu Seray Sever, babası Tamer Sever'in acısıyla adeta yıkıldı. Bir süre önce koronavirüse yakalanan Tamer Sever, yapılan tüm müdahalelere rağmen Bodrum'da yaşamını yitirdi. 

İkiz bebeklere hamile olan 49 yaşındaki Seray SeverİLİŞKİLİ HABERİkiz bebeklere hamile olan 49 yaşındaki Seray Sever'den yürek burkan paylaşım!

Seray Sever babası Tamer Sever

Seray Sever babası Tamer Sever

Ünlü oyuncu geçtiğimiz gün babasıyla bir karesini paylaşarak Ajda Pekkan'ın "Mucize" şarkısını fotoğrafa eklemişti.

Seray Sever ve ailesi

Seray Sever ve ailesi

"RABBİM CANIM BABAMI BİZE BAĞIŞLA"

27 Şubat'ta 49 yaşına basan oyuncu Seray Sever, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak babası için dua istemişti. Ünlü oyuncu yürek burkan paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:

"Bugün 27 Şubat… Doğum günüm ilk defa mübarek Miraç Kandili'ne denk geldi. Tüm dualarım şu an hastanede entübe olarak sağlık mücadelesi veren canım babamın eskisinden de sağlıklı olarak aramıza dönmesi ve 74 yaşında heyecanla beklediği torun sevgisini yaşaması için. Rabbim sen her şeye kadirsin. 'Ol' dersin olur. Lütfunla, kolaylıkla, sağlıkla, hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip et. Canım babamı bize ve torunlarına bağışla. Dileğim bu mübarek günde tüm hastalara şifa, dertlilere deva, dualarımızın kabulü yüce katında. İstanbul’da ev istirahatinde olduğum için ve mevcut durumlardan dolayı ev halimizle pastamızı kestik."

Tamer Sever

Tamer Sever

Nurgül Yeşilçay Bodrum'da dudak uçuklatan fiyata çorba içti! Şoke oldu...

İLİŞKİLİ HABER

Nurgül Yeşilçay Bodrum'da dudak uçuklatan fiyata çorba içti! Şoke oldu...
Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den sürpriz proje!

İLİŞKİLİ HABER

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den sürpriz proje!
Kylie Jenner servet değerindeki ayakkabı koleksiyonunu paylaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Kylie Jenner servet değerindeki ayakkabı koleksiyonunu paylaştı!
İvana Sert'ten tepki çeken paylaşım! Evsiz bir adamın fotoğrafını...

İLİŞKİLİ HABER

İvana Sert'ten tepki çeken paylaşım! Evsiz bir adamın fotoğrafını...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

vay be arkadaş 2 yıl önce

bi hafta sonra unutursun aynı tas aynı hamam devam ,Allah nasıl başlarını gıçlarını kapıttırıyor .ölüm senin içinde benim çinde herkes için yakın

Toplam 1 beğeni

Ggb 2 yıl önce

Demekki neymiş, sadece cenazede başını örtmeyeceksin. Mezara girdikten sonra örtünmenin faydası yok.

Toplam 1 beğeni