Kylie Jenner servet değerindeki ayakkabı koleksiyonunu paylaştı!

Dünyaca ünlü model Kylie Jenner sosyal medya hesabından 600 bin TL değerinde olduğu tahmin edilen ayakkabı koleksiyonu takipçileriyle paylaştı.

Amerika'da yayınlanan bir reality televizyon dizisinde yer alan dünyaca ünlü model Kylie Jenner yaptığı her hareketiyle gündem oluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde  321 milyon takipçisi olan sosyal medya hesabından ayakkabı koleksiyonundan parçalar paylaştı.

Kendi kozmetik firması da bulunan 24 yaşındaki Jenner, koleksiyonu arasından renkli ve uyumlu topuklu ayakkabılarını, stilettolarını, botlarını ve spor ayakkabılarını Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

Kylie Jenner

Kylie Jenner

ÖZEL TASARIM AYAKKABILAR

Tüylerden plastiğe kadar değişen bir malzemeye sahip olan süslü ayakkabılara, çok sayıda tasarımcı markalar da dikkat çekiyor.

Jenner’ın sahip olduğu geometrik topuklu rugan sandaletleri 13 bin 500 TL'ye (895 dolar), deri sandaletleri 12 bin 500 TL'ye (860 dolar) ve aynı tasarımcının havlu sandaletleri de 12 bin TL'ye (785 dolar) satılıyor.

Kylie Jenner'ın paylaştığı bu Instagram hikayelerinde en az 40 çift pahalı ayakkabı görünürken bu ayakkabıların tahmini fiyatının ortalama 600 bin TL (40 bin dolar) olduğu iddia ediliyor.

İkiz bebek bekleyen Seray Sever'den duygusal paylaşım! 'Çok acı çekiyorum'

İLİŞKİLİ HABER

İkiz bebek bekleyen Seray Sever'den duygusal paylaşım! 'Çok acı çekiyorum'

BİR YORUM YAPIN 0