Baba dizisinden hayranlarını üzen haber! Final mi yapacak?

Show TV'nin iddialı dizileri arasında olduğu düşünülen Baba dizisinde kötü haber! Başrollerinde Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş ve Beril Pozam gibi isimlerin olduğu Baba dizisi hakkında çıkan final karar iddiaları hayranlarını üzdü. İşte detaylar...

Yayınlandığı günden itibaren birinci sıraya yerleşen baba dizisi ile ilgili ilginç bir iddia atıldı. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği başrollerinde Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Özge Yağız, Nihan Okutucu, Taner Rumeli, Zeynep Tuğçe Bayat, Cem Uslu, Özge Özacar, Beril Pozam ve Damlasu İkizoğlu gibi isimlerin rol aldığı Baba dizisi yayın hayatına hızlı bir giriş yapmıştı.

BABA DİZİSİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

15 Şubat 2022 tarihinde ilk yayın hayatına başlayan Ay Yapım imzalı Baba dizisi her Salı akşamı evlere konuk olmaya devam ediyor. Ancak ekranların sevilen dizisi hakkında magazin gündemine düşen iddia hayranlarını üzdü. Baba dizisinin sezon sonunda final yapacağı söylenirken, dizinin sevenleri tarafından yapım şirketinden resmi bir açıklama bekleniyor. 

Baba dizisi 11. bölüm ön izleme yayınlandı!  İLİŞKİLİ HABERBaba dizisi 11. bölüm ön izleme yayınlandı!

LEYLA İLE MECNUN'A BENZETİLİYOR

Saruhanlı Ailesi'nin mütevazi hayatının aniden değişiminin konu alındığı dizide ana karakterin bazı nesnelerin adını unutması ve geçmişinden hayaller görmeye başlamasının ardından Emin Saruhanlı doktor bir arkadaşından yardım istemişti.

baba dizisi finali ortaya çıktı

baba dizisi finali ortaya çıktı

Yaşananların ardından Baba dizisiyle ilgili bomba bir iddia gündeme geldi. Baba dizisinin finalinde aslında tüm yaşanan hikayesinin Emin karakterinin rüyası olduğu fikri ortaya atıldı.

Baba dizisinin finaliyle ilgili detaylar sosyal medyada gündem olurken Leyla ile Mecnun'a benzetildi.

Samsak Döveci krizi büyüyor! Elif Buse Doğan'dan Serkan Çağrı hakkında iddialar

İLİŞKİLİ HABER

Samsak Döveci krizi büyüyor! Elif Buse Doğan'dan Serkan Çağrı hakkında iddialar
Nusret Gökçe'nin bir tweet'i 6 bin dolara NFT olarak satıldı

İLİŞKİLİ HABER

Nusret Gökçe'nin bir tweet'i 6 bin dolara NFT olarak satıldı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

uygur 2 yıl önce

Sağır Oda mı yani.