Samsak Döveci krizi büyüyor! Elif Buse Doğan'dan Serkan Çağrı hakkında iddialar

Geçtiğimiz ay TRT Müzik ekranlarında beraber sahne alan Elif Buse Doğan ve Klarnet ustası Serkan Çağrı, Kütahya'nın yöresel şarkısı Samsak Döveci sayesinde sosyal medyada ciddi bir yükselişe geçti. Kısa sürede yer aldıkları videolar paylaşım rekoru kırdı. Türkünün bu kadar tutulması beraberinde krizlere de neden oldu.

Elif Buse Doğan, katıldığı televizyon programında her şeyi anlattı. Serkan Çağrı'nın kendisini tehdit ettiğini iddia eden Doğan, bu çıkışıyla ipleri gerdi. Doğan açıklamalarına şu sözlerle devam etti:

"Şarkının bu versiyonu kendisi yaptıktan sonra çıktı. Ben gerçekten fırsatçı bir insan olsam bana telefonda 'bu eseri yapamazsın etik değil. Sana bu akılları kim veriyor? Hepinizi langıdı yaparım' gibi tehditler savurduktan sonra şarkıyı birlikte yapalım demem. Kendisi 1 Nisan şakası gibi single çıkardı. Burada vefasızlık yapan da fırsatçılık yapan da kendisidir, ben değilim. Bu anonim bir türküdür ve herkes okuyabilir. Benim şu ana kadar bildiğim 15 kişi single yaptı. Benim sesim de kullanıldı."

SAMSAK KRİZİ!

Kriz büyümeye devam ediyor. Önceleri Elif Buse Doğan, sorun olmadığı yönünde açıklamalar yapsa da geçtiğimiz gün, krizin devam ettiğini belirten bir paylaşım yaptı. Doğan, Serkan Çağrı'nın olayı polemiğe döktüğünü iddia etti. 

elif doğan

elif doğan

elif buse doğan

elif buse doğan

elif buse doğan

elif buse doğan

OLAY NASIL GELİŞMİŞTİ!

Elif Buse Doğan ve Serkan Çağrı arası kısa sürede sosyal medyanın ilgisini çeken Samsak Döveci'yle bozuldu. Dinlenme rekorları kıran şarkıyı genç türkücü Doğan tek başına seslendirip albüm çıkarmak istedi. Bu istek beraber programlara çıkan ve uyumlarıyla beğeni toplayan ikilinin arasını açtı.

serkan çağrı ve elif buse doğan

serkan çağrı ve elif buse doğan

Yoluna yalnız devam etmek isteyen Doğan'a kırılan Serkan Çağrı, tüm türküleri ekibiyle beraber yeniden revize etti.

serkan çağrı ve elif buse doğan

serkan çağrı ve elif buse doğan

Doğan'ı, çıkartan Çağrı yaşadığı hayal kırıklığını "Buse, grup olarak yaptığımız parçayı, kendine mal etmeye çalıştı. Hakkaniyetli bir davranış olmadı, bana ayıp etti. Kardeşim gibi gördüğüm birinden böyle bir davranışı hiç beklemezdim. Yakıştıramadım" sözleriyle ifade etti.

elif buse doğan

elif buse doğan

Bunun üzerine ise Doğan, "Kimseyle küs falan değilim, bunlar profesyonel işler. Serkan Çağrı ile TV programımız devam ediyor, başka projelerde de bizi yan yana görebilirsiniz" dedi. 

serkan doğan

serkan doğan

Baba dizisinden hayranlarını üzen haber! Final mi yapacak?

İLİŞKİLİ HABER

Baba dizisinden hayranlarını üzen haber! Final mi yapacak?

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 4

Ali Duran 2 yıl önce

Bu türkü toplum içerisinde beğenilecek bir türkü olmadı langır lungur kendileri gibi bir türkü acaba Hiç hayatlarında ebegümeci gibi bir bitkiden Yediler mi Neymiş efendim eşek zamanı gelmiş kendileri neyse onu lanse ederler

trabzonlu 2 yıl önce

Elif buse hanım ayıp etmiş...

Toplam 1 beğeni

Rebelboy1903 2 yıl önce

Bu Şarkıyı İlk Söyleyen Grup Laçin Ama Kaymağı Neüdüğü Belirsizlere Kalmış. Onlarda Şimdi Birbirlerini mi Yiyorlar

Toplam 1 beğeni

merve 2 yıl önce

iğrenç bir şarkı