Ünlü komedyen Doğu Demirkol hakkındaki bilinmeyenleri ilk kez açıkladı!

Dijital bir platformda her Cuma izleyiciyle buluşan 'Dayı Şov' adlı programın bu haftaki konukları şarkıcı Burak Kut ile komedyen Doğu Demirkol oldu. Demirkol hakkındaki bilinmeyenleri ilk kez bu programda açıkladı.

İlk kez 2012 yılında Acun Medya yapımı olan 'Yetenek Sizsiniz' programıyla hafızalarda yer eden komedyen Doğu Demirkol, hakkındaki bilinmeyenleri ilk kez bir dijital platformda yayınlanan Dayı Şov'da açıkladı. Şivesi ve doğallığıyla kendini sevdiren Demirkol, kahkahaların havada uçuştuğu programda konuştu.

Doğu Demirkol

Doğu Demirkol

"BEN AMASYA'DA BÜYÜDÜM"

Ünlü komedyenin şiveli konuşmasına dikkat çekilen program Dayı Şov'da Demirkol, "Ben Amasya'da büyüdüm. Çocukluğumda Amasya'da bir tane genel cerrah vardı. O da benim babamdı. Ameliyat yapabilen bir tane doktor var. Küçük şehirde rockstar gibi. Ben de gıcık çocuğum; doktor çocuğuyum diye nefret ediyorlar. 'Nefret etmeyin, ben de şiveliyim, ben de sizin gibiyim' demek istedim. Şimdi Amasyalı arkadaşlarım jön gibi konuşuyor. Ben böyle kaldım" ifadelerini kullandı.

Komedyen Doğu Demirkol

Komedyen Doğu Demirkol

 "BABAM KOMEDYEN OLMAMDAN MEMNUN DEĞİL"

Mühendislik mezunu olan Demirkol, babasının komedyen olmasından çok memnun olmadığını söyleyerek, "Bilgisayar mühendisliği okuduk ya, onu yapmam için hala çaba sarf ediyor" şeklinde konuştu. 

Aytaç Şaşmaz'dan karlı fotoğraflar! Beğeni yağmuruna tutuldu

İLİŞKİLİ HABER

Aytaç Şaşmaz'dan karlı fotoğraflar! Beğeni yağmuruna tutuldu

BİR YORUM YAPIN 4

Ddd 2 yıl önce

Kim ünlü yaziklr olsun

Misafir 2 yıl önce

Bence de komedyen olma:)

orhan0708 2 yıl önce

başka bir gencin hayallerini çalıp, soytarı olmayı seçme alçaklığı... durum budur...

Vatan 2 yıl önce

Ne ünlüsü daha dünkü çocuk ünlü dedimi Kemal Sunal Şener Şen gelir