Aytaç Şaşmaz'dan karlı fotoğraflar! Beğeni yağmuruna tutuldu

Son dönemin dikkat çeken genç erkek oyuncuları arasında yer alan Aytaç Şaşmaz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla oldukça dikkat çekiyor. Ünlü oyuncu, Instagram'da paylaştığı karlı kare ile beğeni yağmuruna tutuldu.

Son olarak 'Baht Oyunu' dizisinde Cemre Baysel ile başrolü paylaşan Aytaç Şaşmaz, sosyal medya paylaşımları ile de oldukça dikkat çekiyor. Sempatik tavırları ve alçakgönüllü oluşu ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan genç oyuncu, ilk olarak 'Söz' dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkmıştı.

Kariyeri, 'Kötü Çocuk' filminde bir yan rolle başlayan Aytaç Şaşmaz, daha sonra oradaki rol arkadaşı Tolga Sarıtaş ile 'Söz' dizisinde yer aldı. Bu dizi Şaşmaz'ın büyük bir hayran kitlesine ulaşmasını sağladı.

KARLI KARELERİNİ GÖRENLER TANIMAKTA ZORLANDI

Ünlü oyuncu Aytaç Şaşmaz, Instagram hesabı üzerinden sık sık paylaşımda bulunarak takipçileri ile bir bağ kuruyor. Sosyal yaşantısını gözler önüne seren yakışıklı oyuncu, son olarak karda çekilmiş kareleri ile adeta sosyal medyaya damga vurdu.

Şaşmaz'ın kardan bembeyaz olmuş halini görenler ilk bakışta tanıyamadı. O paylaşıma ünlü oyuncu, "Ne güzel geldin, tekrardan hoş geldin..." şeklinde bir not düştü. Şaşmaz'ın gönderisi beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Ünlü komedyen Doğu Demirkol hakkındaki bilinmeyenleri ilk kez açıkladı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü komedyen Doğu Demirkol hakkındaki bilinmeyenleri ilk kez açıkladı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0